Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka su, albanci ce im dati deset puta vise
bravo Ilija
Bulevarčiću.Ne postoje tzv."srpske zemlje" u Državi Bosni i Hercegovini.Radi detaljnog pojašnjenja obratite pozornost na odluku Ustavnog suda BiH od 7.veljače :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nije budala da jede "korenje". Dok Vucic, Seselj, Vulin i ostala bratija jedu meso, obicni Srbin slusa kako mu konji govore da jede korenje, al' da bude Srbin. Pametan momak. Eto dajte "korenje" Dodiku da dadne svom Igoru da se najede, pa cete vidjeti sta ce vam reci. :-)
Jadna je ta srbija. Roditelji tuzite srbiju u strasburgu
Bas me to čudi od srba
Ovo je pravi momak bravo samo treniraj i na svoje roditelje pazi.
Bjezi sinko i ne okreci se. Roditeljima, predajte papire za azil..odlicni razlozi.
Mlad momak gleda u buducnost
Da je kojim slucajem Hitler ziv trebao bi u Beograd na savjetovanje.
Hahah koje bolestine savremenog doba
Ja kažem da te srbe treba izolovati od normalnog svijeta, bodljikavom žicom, ježevima, strujom....
@BulevarRatkaMladica U tome je problem sto ti si nepismen da bi skonto sta znaci na papiru manji entitet i dejton kad se potpiso... Dali vam manji entitet da nebi bili protjerani i da ne osjecate se lose u drzavi BiH a vi bi da na silu kradete tudze ko sto ste naucili. Ali dodze i tome kraj. Zato doduk nezna kud udara glavom a vala ni vi svi koji su ga podrzavala cjelo vrijeme.
@BulevarRatkaMladica. Poput tebe da kaze da su ga roditelji slabo odgojili.. Haha..Srbin cim se rodi dedo mu laznu historiju uci i da bude nacionalista da mrzi sve ne srpsko i ne pravoslavno.A sro laue se historija i da je sve srpsko izgleda po vasoj glavi vidi se da sve je srpsko laz i historija koju tumace..sad treba roditeljima odmah dati poso dobar il mjesecno primanja.Koji su idioti mjesati u 2020 godini politiku i sport.
i da to nije FAŠIZAM od strane Srba!?!?!
Još jedan u nizu dokaza koliko su bolesni Vlasi ...
Pa kakva je to nacija i narod, taman covjek pomisli da su dotakli dno a oni te iznenade i to dno prodube i liniju za koji mislis da se ne moze pomjeriti jer nema kud dalje oni te uvjere u suprotno. Estakvirulah
Sta drugo ocekivati od ljudi koji gledaju da kuce prave u šumi na brdu da bi drugog u slucaju rata mogao sa te pozicije gađati... Kosovo je republika a RS ostaje entitet nezavisne BiH....
Jadni narode