Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Robinho je reka svoje. To je jedan \"mali\" fudbalercic koji nema pojma ni o fudbalu, a bogami ni o marketingu. Pobjegao je iz Reala. To niko ne radi. Pobjegao je i iz Tenerifa sa priprema Citija. On samo bjezi, bjezi.
kakav fudbal nek je zaradio nek pomogne kome
bolje je da ne prica gluposti....danas se sve cini radi para
Jao komentara, pa što ko nije imao para u Realu, zaradio je za jedan mjesec za pola života, de ne serite
Ko da je Robinjo kakav igrač, haj boga ti...
Ma ja eto - ti zivis od ljubavi. Koje preseravanje :) Kako bih se ja klepio noge za 15 miljona godisnje da mi plati FK Vratnik ba. ;) Samo ne znam da je ovoliko jeda i jada bilo kad je Abre kupov\'o sve zivo sto je valjalo na 2 noge.
Vidi ariga sto mu je vokri, ko on to ne bi uradio da je mogao dok je igrao...joj sto ne mogu ovih moralista...neka je otisao za parama i ja bih... pusiga saki...
Bravo Sacchi, pravi komentar.. NIje ni cudo sto je Italija svojevremeno pod njegovim vodstvom fkt briljirala..