Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yaya može preć u Inter kad na ku.rcu nikne nokat!
Nije Tino presao pa im Yaya zamjena za njega :D
i sloboda bih da pojaca vezni red cavijem i napad di nataleom ali je pomalo nemoguce isto tako kao i ovo glupiranje mancinija... imao ga je u sitiju pa takoreci nista nije uradio ... jedan od losijih trenera u evropi spram finansijske pomoci od vlasnika klubova
A Slino Susic,kad ce on vise preci? Nama rekli pocetkom januara i mi evo ubismo se cekajuci.Amidza vatromet narucio sa Ajfelovog tornja,strina gurabije ispekla,agda vri jos samo da zalije.
Juce izvanredna statistika Sline Svena na prijateljskoj tekmi protiv Slovenackog treceligasa.Golova 0,asistencija 0,crvenih kartona 1. Hajduk doio 7:0 uz nikakav ucinag Adzinog Maradone.
Simpatizer sam Juventusa ali mi je drago da vidim da se Inter pojacava, i to se, moram reci, odlicno pojacava. Uz jos par dobrih igraca, moglo bi se vratiti ono staro rivalstvo izmedju Juventus i milanskih klubova i to je gust pratiti i gledati ma za koga navijali.