Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahah, kakav savez, takav selektor. Pa jel.
@KremaZaCipele Nije Prosinecki dobio podrsku celnika saveza, vec je dobio podrsku iz Zagreba. Jer je nas nogometni savez, a i fudbal uopste postao prcija Hrvatske i njenih propalih trenera i igraca. Ovdje se velica Ciro Blazevic, ciji je najveci uspjeh poraz u barazu, a pljuje se na Safeta Susica, koji nas je odveo na Svjetsko Prvenstvo. Ovim smo definitivno izgubili sansu i da se kroz baraz plasiramo na Euro.
Robi jarane, hajmo da se rastanemo kao ljudi, bio si dobar igrac, dobar si kao covjek, ali za trenera nisi. Niti ces biti. Da bi bio trener moras igracima hebavati majku svaki minut, a ne biti sa njima jaran.Povedi i Gojaka, neka ga stave u prvi tim u Dinamu u sljedecoj utakmici Lige Prvaka, a ne u najvaznije utakmice za nas u kvalifikacijama.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pep Guardiola da dođe ista bi nam situacija bila. Dok god je na vrhu saveza kriminalac Elvedin Begić bh fudbal neće napredovati.
@BHLibekrit Nije Prosinecki dobio podrsku celnika saveza, vec je dobio podrsku iz Zagreba. Jer je nas nogometni savez, a i fudbal uopste postao prcija Hrvatske i njenih propalih trenera i igraca. Ovdje se velica Ciro Blazevic, ciji je najveci uspjeh poraz u barazu, a pljuje se na Safeta Susica, koji nas je odveo na Svjetsko Prvenstvo. Ovim smo definitivno izgubili sansu i da se kroz baraz plasiramo na Euro.
Grijesis druze. !!! Treba nama zamjena za Dzeku,Pjanica,Ibisevica,Lulica,medunjanina, Spahica,Misimovica, Znas li nekog ??? I DONT THINK SO Osrednja smo ekipa sve dok nebudemo imali zamjenu za ove igrace
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Jad i eto ti.
Misimovicev zagrljaj sa Vranjesom u Atini govori da on nije profesionalac. Nije bio ni na terenu, sva sreca pa je bio veliki majstor pa mu se prastalo. U konacnici, mislim da se i njemu trebamo zahvaliti.
Gdje su sada novinari da kritikuju selektora i sve redom kao sto su nekad Susica i Bazdarevica ?? Sastale se golje iz kafane i kladionice da kritikuju jednog Susica.Gdje i kad je to prosinecki imao znanje ? Ostavke !
Been here before
Svaki komentar kriv savez kriv izbornik?/ A jel se zapita neko jel mozda do igraca? Jel imamo tu kvalitetu igraca za plasman na Euro na svjetsko? Imamo dva igraca koja su klasa Pjanic i Dzeko a ostalo su prosjecni igraci koji nemogu igrat ni u drugoj ligi.
Hbo čelnike a i njega! Hvala mu za do sada ucinjeno a sad adiooo, a sad adioooo....
Hahah
Vratite nam Papeta!
Zuti inistio si nas a sad ces nas dokrajciti
unistio"
Nije samo do teenera nego i do igraca mi smo rinaka
Ovo je hinjski potez da se zavaraju Finci.Ili? Čekaj.....?!
Žuti ne mogu s tobom kroz baraz Volimo te svi ali je vrijeme da ideš
Nek odradi ovo do kraja. Ovo su njegove kvalifikacije. Nadajmo se da je izvukao pouke iz poraza. Utakmice protiv Finske i Italije trebaju biti putokaz za dalji rad.
@vrhovni miš Cuj njegove kvalifikacije. Pa ne msilis valjda da je on izborio ovaj baraz. Pa izborili su ga igraci, ali realno nisu ni oni vec, smo se plasirali u Ligu Nacija, jer su drugi malo potcjenili ovo takmicenje. Pa da ima bar malo obzira prema igracima, otisao bi i pustio nekog novog, da pokusa da uradi ono sto on sigurno nece, da se plasiramo na Euro Kakvu on to moze novu energiju da unese. NIKAKVU. Ovo jos vise razoriti atmosferu u timu ako Prosinecki ostane.
@gooUser1570737133 Ako pogledamo igru u kvalifikacijama (osim protiv Grčke gdje su bili očigledno premoreni),odigrali su loše utakmicu protiv Finske u gostima i u odbrani protiv Armenije. Ostalo je bilo manje više u redu. Zamjerki ima na rad Prosinečkog, ali izgleda mi da izvlači pouke iz svojih grešaka. Pape je imao dva i po kvalifikaciona ciklusa,Meša jedan i po. Red je i da Prosinečki odradi jedan ciklus, tim prije što je za razliku od dvojice pomenutih ponudio ostavku.
Boze sačuvaj
Kakve ovi kamenjarski srbi pisu gluposti, to je nevjerovatno.Kazu nemamo igrace. Pa nemamo kao Francuska, ali su duplo bolji od Finske, pokazali u Zenici, i od Jermenije. Kazu da Pjanic i Dzeko ne igraju kako mogu u repki. Tacno. Pa ciji je to posao da ih motivise. Je li to posao rudara ili onog ko ih je pozvao u repku, Prosineckog. Znaci jarane, ako ti kao ne mozes Pjanica i ostale dvije godine da motivises da igraju za repku kako znaju, o cemu pricamo.I jos hoce zadnju sansu da nam unisti.