Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kraju ce zavrsiti u dortmundu ..
nece ga ni dortmund htjeti, mozda u Frankfurt ili u Hamburg
Da je mlađi mogao bi glat u engleskoj igrati.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Oci gladne vidi se odakle je. Zato ga za dvije godine nece biti na mapi zamjerio se pogresnim osobama u svijetu sporta.
u cemu je problem ako covjek tezi onome sto voli ? dokazao je da nije pohlepan igrajuci u slabijoj ligi vec 10 godina ...
Zar nismo malo dvolični? Ibrahimović je promijenii tri puta više klubova, a za većinu nas je legenda. Normalno je da igrač, nakon određenog vremena i zasićenja, teži ka još boljem klubu, a Real je trenutno najbolji na svijetu. Sam Lewa je, dok je igrao za Dortmund, izjavio da ne voli ostati u nekom klubu više od 2-3 sezone.
Real vec ima jednog matorog spica...ne treba im drugi...ne znam koliko bi se to uopste isplatilo na duze staze...e kad bi Benzema ostao a ovaj dosao e onda je druga prica
Ok odlican igrac mada mislim da je 29 godina puno da Real plati za njega jer je nogovih jos 3 sezone na max nivou nije on ibrahimovic, da je htio u real trebao je prije 2-3 godine traziti transfer...
Neymar - 220m Mbappe - 145m (+35m) Dembele - 105m (+45m) Pogba - 105m Koliko onda vrijedi zagarantiranih 25+ golova po sezoni?
On kad ode,bajern m9ze ušima mahati
Bayern definitivno doživljava smjenu generacije jer su otišli Alonso i Lahm, Ribery i Robben su vjerovatno pri kraju karijere u Bayernu. Trener odlazi na kraju sezone a promjenili su i sportskog direktora. Istina je da su i kupili neke mlade igrače ali trebat će vremena da se uigraju.
karakter mu je ispod nule
On nezadovoljan? Oa igra lose a nikad ga ne mjenjaju za mullera. Nek ide gdje hoce a vrati se muller na spic i kupe jos tima wernera is RB Leipzig. A za starog poljaka inkasirat finu sumu.
on hoce u real a nezna da real nece njega
dzeko bi u bayern puno bolji bio od njega
ma nije on neki igrac posebno
i treba covjek je bolji od benzeme 10 puta u svakom pogledu💪👈👌👍
Cini mi se da se Bayern polako raspada.
bajern je veci klub od reala tako da ce lewa ici jedino ako bajern odluci da ga proda, nikako drugacije, sad ce se neki javit pa reci da real ima vise trofeja da je bogatiji itd, (mozda i ima vise trofeja koji su mu namjesteni sjetimo se samo prosle godine kako su prosli bajern) ali nikad nece biti veci klub od bayerna, bajernov odnos prema igracima, prema bivsim igracima kluba, prema navijacima itd je bolji od realovog mozda i najbolji u svijetu tako da je bajern najveci klub MIA SAN MIA!
hahahahahhahahah
hahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ko jos zeli da igra u njemacka
Želje su jedno, mogućnosti drugo