Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrhunski igrač, ali i veliki padavičar
On i Neymar bi trebali raditi reklame za podizanje svijesti o epilepsiji.
A CR7? Jedini igrač za kojeg je neki sudija izavio da se posebno za njega. Treba i ove padavičare kažnjavat nakon utakmice, svakog . http://www.klix.ba/sport/nogomet/cristiano-ronaldo-je-najiritantniji-igrac-na-terenu/101211007
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma mozes se ti do zore izvinjavati koliko hoces. Ostace zapisano u istoriji da si folirant. Zar te nisu ucili da pazis sta radis ako hoces da te se sjecaju po dobrom?
koji si ti licemjerni gad robene. pravi protestantski sin. lafo se izvinjavaš, a zapravo se rugaš mexikosima, nakon što si im nečasno i namjerno naštetio. dajvo si cijelo vrijeme dok ti nije upalilo, a na kraju još lažeš da je baš tada bio faul, a nije. kad si tako "pošten", što nisi bar jednom prišao sudiji i rekao mu da nisi fauliran? to se znalo dešavati i sudije prihvate sugestiju igrača. gade amoralni holandski, još bi se htio pokazati kao neki poštenjak, smrade ćelavi.
isti su lažni moral pokazali i tvoji zemljaci koji su "čuvali srebrenicu" i bili ravnopravni sudionici u genocidu nad muslimanima/bošnajcima. smradovi, niste vi džabe jedina zemlja na svijetu koja je dozvolila pedofilsku stranku. sotone !
Ma materi se izvinjavaj nekulturni stvore ja sam djecu u drugu sobu moro poslat : )
ni prvi ni zadnji www.nebitno.net
Zna sa loptom, jos dok je bio u PSV-u sjecam se ga kao mladica sa "kosom" sta je radio sa odbranama protivnika, ali ponekad voli i da padne bez razloga, inace klasa od igraca sto potvrdjuju i klubovi u kojima je igrao i igra: PSV,Chelsea,Real,Bayern
Roben za Oskara,Mexiko kući,Holandija dalje,a sudija u Društvo mrtvih papaka.
Ko zna Zana ,kad si profesionalac ti i penal znas da iznudis od sudije..!
neko rece: ....... naša repka nema pojma o prgavosti na velikim takmicenjima, kvalifikacijama-mi smo kao naivna djeca, ljudi su skontali vec davno da ne pobjedjuje najbolji, pa se koriste svim i svacim da dođu do pobjede...... sine, da, bilo bi lijepo da nisi u pravu, uskoro ce fudbaleri morati zavrsavati i dramske akademije da bi sto bolje iscenirali: faule, offside, penale, kornere. naravno, sve s ciljem dolaska do pobjede po svaku cijenu.
trebo bi se izvinuti i za 2. poluvrijeme glumac
patetično...
http://www.spitsnieuws.nl/archives/sport/2014/06/schwalbekoning-robben-mikpunt-van-spot#!kalooga-10215/%22Arjen%20Robben%22
E sve strucnjaci ovde u pm
Veliki MAJSTOR !!!!!!!!!!
Za koju je stanicu to izjavio, do sada nisam naisao na tu izjavu.. opet klixove lazi
https://www.youtube.com/watch?v=YppbF5coSOQ#t=16 Evo snimak