Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna od najboljih utakmica u zadnjih 20 godina.
apsolutno borba, zar, bez glupog sudjenja, utakmica za primjer
liga prvaka qurhac za ovo
braco moja mila...pa ovo je ludnica...pa ovo je fudbal...
Kvaliteta utakmice se ogledala više u htijenju,borbenosti i strasti nego u nekom pretjeranom umijeću... vratili su jedan iskonski poriv na europske terene koji odavno nije viđen...Bra'o⚽👌👍
Mesari južnoamerički , utakmica prosjek ... svaka čast na atmosferi na tribinama , ali kvalitet igre na terenu daleko od evropskog fudbala .
pod tim uvjetima ni Barca ni Liverpool nebi bolje odigrali, znas li ti pod kakvom pritiskom su bili? Sjeti se samo finale mundijala 2014 izmedju njemaca i argentinaca. Njemci do finale odigrali zavrseno ali u finalu su se i jedni i drugi usrali pa je utakmica bila na nivou druge spanske lige( mnogo gresaka) a to je bilo "samo" finale mundijala gdje pritisak na igrace nije ni blizu tako velik, sto su i Gago i Perez ( koji su igrali protiv njemaca) potvrdili.
Ovo je istinski fudbal igran srcem i dušom. Od igraca do navijaca, svi zive za ovih 90 minuta i to se da primijetiti. Kako samo golman Boke 10 minuta prije kraja trci u šesnaesterac da pomogne u napadu svoje ekipe. Svaka im čast. Evropa vise nema ovakav fudbal. Jedini fudbal u Evropi koji se igra srcem je u Škotskoj, derbi Old Firm izmedju Celtica i Glasgow Rangersa.
Odlicna utakmica. Zadovoljan sam prikazanim, ali navijao sam za Boku Juniors
Novac je europskom fudbalu uzeo dušu. Koliko strasti i ljubavi za fudbal, koliko želje za pobjedom u ovoj utakmici. Prvo poluvrijeme rastrzano i u grču. Ali drugo i produžeci - uživanje.. River zasluženo, ljepše igraju.
Hvala ti Bože što si omogućio da gledam ovu utakmicu. A svim Južnoamerikancima hvala što ovo vole ovoliko. Ovo je fudbal!
Ovi su ludji od Nas balkanaca, pa oni moraju utakmicu na drugom kontinentu igrat radi bezbjednosnih razloga. Atmosfera je bila dobra, tehnicki nivo i nije bas za pohvalit.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
I opet Evropski lihvari zadovoljno trljaju ruke...River inkasiro samo 10 miliona a Madrid kao domacin utakmice 50 miliona za dva tri dana...nigdje veze...
Strasna tekma komentator na areni gigant srcka ga zamalo strefi,sta fudbal znaci onim ljudima argentincima bukvalno sve.Tuga suze,plac,radost,emocija sve na jednoj utakmici, svaka cast uzivanje bilo gledati.
prvo poluvrijeme lose i negledljivo ali sve sto je onda slijedilo je ludilo. Kakva dramatika, kakva strast na terenu..Zato se voli fudbal! Hvala Boca, Hvala River, konacno jedna utakmica koja je opravdala ocekivanja. Steta sto se nije igralo u Argentini, necu ni da zamislim koje ludilo tamo vlada.
Nadam se da su vidjeli europski placenici sta je igra. 6 mil $ pobjedniku i tolika borba. Sa 6 igraca bukvalno ne odustaju i napadaju. Ove duse drage iz madrida i manchestera trebale su pogledat utakmicu i sutra najavit oprostaj od fudbala jer nije za njih. Alexis sanchez uzme za mjesec kao citav tim boce za godinu.
Golman Boce najjaci hahahah River zasluzeno Ludnica
Napeto do kraja. Vrh vrhova. U svakom smislu.
dobra tekmaaa uzivao zam...juzno amerikanci jos jedino igraju fudball da se uziva u njemu