Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Riquelme je znalac i igrač koji može jednim potezom rješiti utakmicu. Njegov najveći problem je što se jako malo kreće bez lopte i dosta je spor. Mislim da bi bilo dobro za Argentinu da ga vrate u ekipu, ali da sjedi na klupi. Trenutno je bolja opcija na toj poziciji veznog ofanzivnog Javier Pastore.
Dovoljno je reći - Juan Roman. @ baltazar - haj ti sine igraj playstation, nije ovo za tebe
JAO PA ČOVJEK JE BIO NE BITAN PRIJE ČETIRI GODINE A KAMOLI DANAS,PROPALICA PRAVA...ZAR IMA IDIOTA KOJI OVIM STARLMALIMA DAJU PROSTOR...PAMTNIJE BI BILO DA STE NAPISALI ČLANAK O NEKOM MLADOM FUDBALERU IL IZ NAŠE ZEMLJE IL SLIČNO NEGO DA OVAKVE GLUPOSTI OBJAVJLUJETE,ISPRASTE MOZAK MESIJEM ILJUDIMA OKO NJEGA,NE ZNAM KAKO TO NE VIDITE...
E ako im on dodje tek tada nista nece osvojit. Proslo je njegovo vrijeme.
kasno brate moj