|

Riquelme: Moj san je zaigrati opet s Messijem za Argentinu

Riquelme: Moj san je zaigrati opet s Messijem za Argentinu
0
T
Totalsport
29.12.2011. u 21:52
5
komentara
0

dijeljenja
Riquelme: Moj san je zaigrati opet s Messijem za Argentinu Juan Roman Riquelme i Lionel Messi
Juan Roman Riquelme, 33-godišnji as Boca Juniorsa, volio bi opet zaigrati za argentinsku reprezentaciju, u kojoj je zadnji puta nastupao prije više od tri godine.
Riquleme je za Gauche upisao 51 nastup i 17 golova. Bio je kapiten reprezentacije koja je 2008. godine na Olimpijskim igrama u Pekingu osvojila zlatnu medalju. U toj selekciji bio je i Lionel Messi. Zadnji nastup za reprezentaciju upisao je krajem 2008. godine.

Zbog nesuglasica s tadašnjim izbornikom Diegom Maradonom, u martu 2009. godine objavio je da više neće participirati u reprezentaciji. Aktuelni selektor Alejandro Sabella najavio je da će razmisliti o uvrštenju Riquelmea, koji sada, očito, i sam priželjkuje takav scenarij.

"Želim ponovno igrati za Argentinu, uživati u suradnji s Messijem i nastojati pomoći reprezentaciji da se plasira na Svjetsko prvenstvo. Argentina ima najboljeg nogometaša svijeta. Ponovno igranje zajedno s Messijem u ekipi bilo bi ostvarenje mog sna", izjavio je Riquelme za Radio del Platu.

Riquelme je ove godine s Bocom osvojio Aperturu, svoj 10. trofej u tom klubu, a četvrti nakon što se vratio u njega iz Villarreala 2007. godine. Zbog problema s koljenom je propustio dio sezone. Istaknuo je kako se oporavio, te kako se raduje borbi za naslov pobjednika Copa Libertadoresa iduće godine.
Prijavi grešku


Komentari (5)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...