Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nisi qrc, pusti suplje, spavao si ti ko beba. Nije ti prvi put da ispadnes iz nekog takmicenja.
sto nisi popio apaurin,moras spavati na silu,na silu :)
Ma znamo svi kako je United ispao.
Najgori su mi ovi nasi Smra.dovi koji kao cijeli zivot za man unt navijaju a nikad ni blizu engleske bili nisu osim u snovima :)) Ye.bo li vam Pj.ano Fergy svu fam.iliju klos.arsku...
tako ti je to kad od reala glabaš sine.
E moji komenatatori komplkeksaši, vidi se da su vas dirale komšije u haustoru kad ste bili mali pa vas tako dere kompleks, pljujete na sve i svasta. Rio za razliku od vas ima sve u zivotu, jede po 5 kila mesa dnevno, jede ananas zimi, zhega po 4-5 treba a sta vi radite bijedo bijedna?
Pozdrav, društvo! Ispričavam se na spamanju. Nudim vam kvalitetne parove sa odličnim informacijama i visokim postotkom prolaznosti. Nisu u pitanju dojave ni slično. Sa takvim stvarima se ne bavim. Ne nudim vam veliku zaradu odmah preko noći ali u roku mjesec dana možete fino zaraditi još jednu ili dvije plaće. Navratite kod mene na blog ako želite znati više. Topli pozdrav i sretno. PARTYBREAKER1X2 . BLOGER . HR
izjava ria danas, http://www.youtube.com/watch?v=_kWNt7UKJ4E
nisam ni ja pa šta ...
lezi malo,odmori,umorio si se sinoć,a i ovo vrijeme nešto vala nije nizašta... jelde?
Na ovom sajtu 99 posto ljudi su teski kompleksasi koji svakome zavide na uspjehu....zaboravili ste da Man U. ima 19 titula i ide prema 20 najjace lige na svijetu inache preteche fudbala je Engleska ako niste znali ....sto se tice Reala sretno im nece osvojiti ligu sto posto budu li igrali kao u ove dvije utakmice....da nije Nani dobio crveni nebi vidili gola da su se igrale jos 2 utakmice...Fergusonu skidam kapu osvojio je duplo vishe titula nego sto ce neki treneri vidjeti na Tv-u tako da imate lagano mahanje Mančo će se vratiti duplo jaci sa djecom iz svog kadra :D
ČIST CRVENI..
Ovaj Ferdinand-sirovina je jedini igrač koji se javno drogirao i koji je pao na doping testu a kojem je pomoću fergusonovog FA saveza omogućeno da i dalje igra bez kazne i da se to zataška kao da ništa nije bilo.
I ja nisam oka sklopio čitavu noć......guzio unuku od Fergusona :) :)
Slušati prljavog, poganog škota i igrače djavoljeg kluba kako cvile... neprocjenjivo!
Mogu misliti, jadan ti. Pa ne bi ni ja spavao da moram brojiti onolke milione. Sm,rko bi k,o,k,ain i gu,z,io qurve. Sisao bi dole do kioska onom je,vr,eju sto ne da ni da mu se 10 feninga zaudzis i bacio stoju da mi li,ze, dzon. J,e,b,o ga b,a,bo, nije ga stid ondje se zaliti. A da se ne zavaramo dzaba, nije ni United nesta posebno bolje igrao od Bayerna i Barce prosle sezone protiv Chelsea pa da moraju plakati. Niti se osjecaju gore od Chelsea kad je protiv njih zbog sudije p,op,us,io.
Sta ti je budalo, udahni duboko, izbroj do 10, popij casu vode i smiri se. Eto ti ces nekome reci smije li nesto komentarisati ili ne. Smijurija.