Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dinamo zagreb-Ukazom OOSK maksimir osnovan je klub agregat $% E GODINE!NK Hajduk su osnovali splitski studenti iz peste i praga (medu kojima je bilo i srba) 1911 g!Pored titula i 3 cetvrt finala kupa prvaka imali su 1,najbolji golman yu Beara, najbolji igrac Vukas, najbolji trener Ivic!Najvise pretplatnika u ovom djelu evrope itd!Neke stvari ne moze kupit mamic..
Zamisli kako je zlatnokašikarima,,kad svake godine im klubovi ispadnu krajem jula u Evropi,a klubovi mrskih im komšija se sa po dva,tri kluba bore za ulazak u LŠ i LE,,,i onda dođe ovaj "vrhunski poznavalac fudbala" i kaže,," Rijeka je limitirana kao Sarajevo",,Sarajevo koje je ko zna kad poslednji put uopšte i pobedilo nekog u Evropi,,,nego još jedan od dokaza da su muslimani operisani za sport,,ne samo ovi "naši" nego i svi ,,pitam se samo što,,,
Ja bi volio da se mogu sjetiti kada je Sarajevo zadnji put dobilo u Europi
@DinamoZagreb Realno si jarane sve u pravu. Minuse ti pucaju i cede i ujke iz Splita. Pogotovo oni pokatoliceni. A kad oni Grobari krenu srbovati, a klub im hrvatski.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zamisli kako je zlatnokašikarima,,kad svake godine im klubovi ispadnu krajem jula u Evropi,a klubovi mrskih im komšija se sa po dva,tri kluba bore za ulazak u LŠ i LE,,,i onda dođe ovaj "vrhunski poznavalac fudbala" i kaže,,"
jbt,ovaj raspali partizan dobije ubedljivo prvu ekipu norveškog prvenstva!Daleko ispred Rozenborga,inače tamo gubi,iako mi kao Srbinu odgovara da prodju zbog koeficijenta koji je sve bolji po nas,a i da budubizmoreni za prvenstvo...Rijeka nema šanse!
25 godina ste vi nas pljačkali,sce komunjare za vas,marjanović,miloševvić,dačić,ružić,vulin,tadić,djindjić,ljajić,nikolić...E sad sa diktatorom mi krećemo nadokbaditi sve titule koje ste nam pokrali sa komunjarama!!
limitirana Rijeka kao i Zeljo i Sarajevo. To je taj nivo.
@gooUser1566201185 Čuj limitirana Rijeka koja je na pragu LE,,,što se vama nikad neće desiti jer već krajem jula vam poispadaju svi klubovi,,Kad je Sarajevo pobedilo poslednji put nekog u Evropi? Vi zlatnokašikari ste operisani za sport,,pogotovu kolektivne sportove
@gooUser1566201185 Poredis rijeku i sarajevo?A ha ha ha...Kompletni HNL bi zauzeo prvih 10 mjesta u PL BiH!