Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Autor D.P. koristi klasicni clickbait fazone sa blica da privuce gledanost artikla.
Tipicni Brazilac.
Seljačić ko svi fudbaleri, na čelu sa Jugo seljačićem Ibrahimovićem
Uvijek u slucaju spora oko toga da li je igrac u zaledju uzimala se prednost napadaca, pa bi tako i var trebao pomjeriti granicu 15-20cm, bas zbog ovih linija gdje se nekad tesko vidi da je zaledje.
Richarlison je nekulturni neuki seljacic iz brazilske dzungle, koji jos uvijek nije savladao relativno nekomplikovanu vjestinu ophodjenja u civiliziranom svijetu. Kamo srece da mu je nivo loptanja na nivou uobrazenosti. Nece li se naci neki lik tipa Ibrahimovica, Roya Keana ili Vinnie Jonesa da ga posalje na fabricka podesavanja.
On i Vinicius se natječu u antipatičnosti
Joj naslova ulicarskog.. 😆
/_○__○_/