Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaže lik porasle im ambicije,da završe na petom mjestu vjerovatno :) Strašan dečko golgeter tako reći,nije mala stvar igrat za nekakav spor kojem je 5 mjesto u turskoj ligi vrhunski domet i ambicija, a još veća je stvar zabiti fantastična TRI gola u 18 utakmica ostalim drž-nedaj sporovima. A hoće li ovaj seljin šljivotres igrati za reprezentaciju apsolutno me zaboli ona stvar.
ovaj ako dobije poziv za reprezentaciju treba bojkotovat mesu i repku,covjek se godinu i po nije cuo,dao 3 gola na srecu i odma pune novine hvale za,zamalo vracenog talenta u zelju :D
Bravo Riki, samo zabijaj!
Zabio ti mami,hahahahah
@katil101 Tvojoj neko zabio, pa se zajeb'o.
Samo naprijed Riki,vole te tvoji manijaci!
Svaka cast Bajicu samo tako nastavi... nadam se da ces ubrzo dobiti i sansu u A reprezentaciji.