Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da docekas aBd jos ljepsih doceka navijaca i da ne zaboravis odakle dolazis... da ne zaboravis svog Zelju! Sretno majstore.
Riki sine,zelim ti sve najbolje.Izborices se ti za prvi tim,mjesto u reprezentaciji a ako Bog da opet se nekada vidimo na Grbavici,u dresu svog jedinog Zelje.Hvala ti za sve,SRETNO.
Rialdo aa Grbavice
Ne brini Mesa te zove jer si Zeljovac a ovi sto igraju jace lige od Turske ko njih bre jebe zna Mesa
Handzic Ufa Ruska jaca liga
Ma nek zove Meša, od kako je došao odmah sve Željovce pozvao neka tako i radi, pozvat će i iz Sarajeva nekog ako bude valjao... :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
otiš'o karindžat turkinje jebe se njemu ! dbl najviše nam sad treba ;P
Pa ko da si otisao u Englesku. Smirite strasti molim vas. Poslije ce biti kasno.
Dobro je to , ali čim se ukaže prilika, po gasu i bježi odatle... Ako ništa iz opreza, puca se dole . . .
Turci su Misketu s*ebali karijeru. Nadam se da neće tebi.
S konja na magarca...
Sudbina.
:)
eh da je susic ostao selektor imao bi zagarantovano mjesto u repki, znamo da susic voli igrace iz nizerazrednih liga npr. turska, hrvatska itd... salu na stranu, sretno u turskoj, i da svojim radom i golovima izboris mjesto u repki, a ti to mozes :)
Veliki konyaspor za tu ekipu su čuli samo odabrani- kladionciari :D
Znam mažem toliko mi pomaže da sam nick stavio
Za tvoju informaciju nekada u Konyasporu je igrao i veliki "Elvir Baljić"