Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobra si do sada spanija tako treba vila zabio sim dva gola
kako su ovi grci sretni sve im njihovo! a srbe francuzi zgazili, MASALLAH
Ispravka. Prvoplasirane idu direktno a 8 najboljih drugoplasiranih idu u baraž.
9 prvih ide direktno, drugoplasirani razigravaju u barazu za preostala 3 mjesta.
Zar ne ide samo prvoplasirana momčad i dvije najbolje drugoplasirane? Ipak se igra 6 kvalifikacionih grupa iz cijeloga svijeta po kontinentima i nema šanse da Evropa pošalje čak 18 ekipa. :)...i ja sam primjetio grčku grupu...stvarno ljudi imaju sreće :)
drugi ide u baraz
... prvih dvoje iz grupe ide direktno ili kako?!
koliko drzava prolazi iz svake grupe ??????????
joj one grupe u kojoj su grci. hahahahahaha jebem im mater odvratnu sretnu... to je najsretnija nacija na svijetu nabijem ih!
Bravo Anelka pokazao si kako se braci pomaze....Neka si im ga zabio....A Henry care sad si mi jos drazi nego prije.....Puno srece za tebe i za Barcu....