Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LUUUDDIIILOOOOO,LUUUDIIIILOOOOO;LUUUDILOOOO:SARAJVO;SARAJVO
Jos jedna pobjeda u gostima, sve je blize nova titula, Sarajevo bodrimo, Skoru imamo i svoju bosnu ludo volimooooo.... nanannanananananana nanananannananananan nananananannanaan anannananananananan
Ho, ho, hooooo.... mogu mislit\' svite sto se okupila da proslave zimsku titulu ..... ha, ha, haaaaaaaaa... k\'o da gledam Dodojle bio da nazoci pobjedi kluba koji ima pravo na otcjepljenje nad FC Teheranom iz Sarajeva...... ha, ha, ha, kad\' ono corak. Dosla fina gradska raja i odnjela bodove.
Titulaaa, titulaaaa, slavice se titulaaaa !!!! ...do zadnjeg dana zivota mog, samo Saraj\'vo ! ! !
Dobilo Sarajevu usred muslimanske Banja Luke!
dzakmic dao gol za Sarajevo ....zeljo-leotar 2-1 ...zrinjski-siroki 3-1 ....89 min
`77. Borac - Sarajevo 0 : 1 .. opa sampioneeee ne igras protiv Laktasaa :P nek se ZNA ko je najbolji! Hz`87!! ko je go za Sa dao??? bude li opet Skoro onaj, matere mi istetovirat cu ga na celu! GOOOO SARAJEVOOOOOOOOOO!!!
Boooorac
moze li ti mam kod mene da igra u ligi velikih krastavaca pa da joj zaguram bananu tamo odakle si izasao...
Naravno Borac šampion! Dogodine hrvatski klub, za dvije ponovo srpski, tri hrvatski i tako u nedogled. Sarajevo, Željo, Čelik i Velež mogu u kup trešanja i ligu buranije :P
bezveze igraju, vec sam odlucio da borac bude sampion