Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav realan domet, poslije onakvih utakmica protiv Francuske. Nije to realan domet, to je bezobrazluk. Kome se ne igra, nek se oprosti. Ima igraca koji hoce i zele da igraju.
Ma kriv je i Petev on je stavio Civica da igra umjesto Hadzikadunica a Kodro je bolji napadac od Prevljaka i Demirovica
Ovo je realan domet, Francuska je bila daleko od 100% spremnosti. Kao i Ukrajina.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Kapiten Miralem Pjanic bio mrtav pjan u cetvrtak do pola 5 u Taverna Sarajevo
Vidilo se da je Pjanke bio pijan...nije imao kuveta u sebi...
u skladu sa prezimenom
Cuj domet? Bolan jeste vi normalni??? Kakav ba domet, aloo imass igraca vise,, aloo Jel vi znate sta to znaci igras vise cijelu skoro utakmicu i ti primis dva gola, idiot od trenera i idioti od igrac su krivi, ako ne možemo pobjediti finsku sa igracem vise, znaci ugasiti mjesalc motaj kablove i nestani!
Zašto sve utakmice u gostima igramo bolje i sa mnogo vise trke,truda i zalaganja? Ko ne zna nek pita Lulica
Ma kakav petev moze biti krivac...niko ne moze pomoci kad je do igraca.
Ja zaista ne mogu da vjerujem koliko smo mi (čitaj: Bošnjaci) glupi i naivni! Pa, Petev je i doveden da uništi što nam je preostalo od reprezentacije, da nam sroza rejting koliko god je moguće, da nam bukvalno zgadi reprezentaciju! Jeste li zaboravili koliko ga je Vico gurao za selektora!? Nemamo mi ni kvalitet trenutno, i to je istina, i do igrača je i njihove želje i volje, pa im i to pogoduje, ali otvorite oči slijepci!!!
Tu sda demagogiju materi ostavi ...95% bosnjaka igra a na terenu se rexultat ostvaruje
nije Petev kriv što bejha sin Pjanić promaši loptu.
Pogodi je dobro rukom
Sistem sestre i braćo, i dalje će mo da šutimo i bla, bla.... 🙄🤔🤝
Jedina četiri imena vrijedna pomena u historiji repke su: Vedad Ibišević Sergej Barbarez Elvir Bolić Zvjezdan Misimović
Berberovic, Rahimic, Dzeko, Zukanovic, Medunjanin, Hajrovic, Mujdza, Djuric, Hrgovic, Hibic, Konjic, Jahic, Sabic, Papac, Lulic, Bajramovic, Muslimovic, Mujcin, Music i mnogi drugi
Jadan bh narod, malo sto ima ove politicare pa ih i ove balerine vrijedjaju.
Možda su finci krivi, zato što su bolji, možda?
U principu mogu izgubiti od svakoga, a ako imaju dobar dan i dobiti svakoga. Nije bilo u ovom timu nosilaca igre. Kolasinac je bio dobar, ali nije dugo igrao. Pjanic i Krunic podbacili. Ostali neiskusni, nenavikli da igraju vazne utakmice. U odbrani, gdje treba najvise iskustva igraju jako mladi igraci, koji ponekad i pogrijese. Lako smo se odrekli starijih, to je trebalo postepeno ili je trebalo reci imamo tesku grupu , cilj nam je evropsko prvenstvo i za to uigravamo ovaj tim.
Kakva država takva i reprezentacija,jad i čemerika dođu igrači na okupljanje da vide nane svoje nažderu se ćevapa i baklave i da igraju...
Nemamo mi igrača, sve su to drugorazredni igrači,, čast Dzeki (svjetska klasa)
Konacno da se istini pogleda u oci.BiH je sasvim prosijecna reprezentacija u nogometu,malo mozda kvalitetniji od Gruzije,Luksemburga,Kosova i slicni reprezentacija.BiH nema do sad ni jednu pobjedu protiv neki veci reprezentacija,nerijesen rezultat protiv takvih repki je najveci domet.
e cuj Petev najmanji krivac povrijedio se Dzeko 7 dana prije utakmice a on nije pozvao ni Djurica ni Bilbiju.. Jedino ovaj Menalo sto je otkriven dobar
Frapantan je podatak da smo od 7 osvojenih bodova, 6 uzeli u gostima bez izgubljene utakmice. Sad je pitanje zašto je to tako. Isto tako jedino prvenstvo gdje smo se plasirali zadnje dvije važne utakmice smo pobjedili u gostima. Možda ideja da sljedeći put kad se bude pravio raspored igramo odlučujuće utakmice u gostima ili da sve igramo u gostima, očito nam smeta domaći teren.