Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahhah
Pa jel moguce da opet lazete o posjeti na Zeljinom stadionu???...pa vidjelo se za vrijeme prijenosa da ima praznina na Istoku i Jugu plus onaj dio Sjevera gdje su trebale biti Horde zla...protiv Krupe pisalo 7000 a stadion vise nego poluprazan...ne znam kako vas nije stid davat lazne informacije...nazor hocete da ste najgledaniji tim a niste
Liga nam kao i ovo malo države, dno dna..četiri pasa i izgubljena lopta pa ponovo
kakva nam je drzava liga je super...mislim da su oba tima pokazala kakvu takvu igru, kisa je smetala, ulog je bio veliki, a vi sto hejtate bolje je da sutite..
Biće ustaše ali zamalo šampioni!!To im je privremeno!!