Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez sistema kako da se razvija sport kod nas, bojim se da će ovo biti još gore. Nije mi jasno zar nije moguće uvesti red i "natjerati" klubove da igraju sa mladim. Bezveze guše ligu tako što dovode "polovnjake" od 30 godina.
Kakav smo narod, nismo bolje ni zaslužili.
Zato i teze da ubace Olimpika u PL kako bi Zeljo i Sarajevo imali sigurnih 6 bodova
kad budu igrali Sarajevo i Široki, umjesto natpisa ISTINA ZA VEDRANA, biti će HVALA ZA TITULU
U 1FBIH je kriminala najvise. Sve utakmice se skoro igraju 3 za 3. Uprave prodaju utakmice. Igrace kupuju. Kako je igracima koji igraju a znaju da ce inapred izgubit. Dok SIPA ne pohapsi skoro sve uprave nema lijeka za bh fudbal.
odkad Željo više nije institucija, ni liga ne valja..
Prošla sezona je svemir za ovu kada vidiš kakvi igrači su igrali, u ovoj ne možeš naći tri igrača da kažeš ovi pošteno kruh zarađuju.
kad te največi neprijatelj spasi blamaže i titulu ti osigura onda..
sta je sad niste mogli kupit kao protiv goska i ona balis ovde ?
Čelik je na kraju shvatio da nije za Europe
barSarajevo više nije bosanski Dinamo
haj ne seri kompleksas
Ljepse gledat sj.irsku ligu neg ovo..
Kvalitet ili ne, prvenstvo je bar neizvjesno kad se 3/4 klubova bori za europske pozicije. Samo da na kraju ne bude da 4. ostane bez licence.
Sve dok deremo pitare super je liga!
prosli put ste tricu popili na domacem terenu.
i dok vi ne osvajate titule hahha, najveci uspjeh u 100 godina je sto ste pobjedili sarajevo :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Savez nedozvoljava ljubiteljima fudbala da idu na utakmice zbog obicnih baklji, a fasizam na tribinama je dozvoljen. SLOBODA NAVIJAČIMA!