Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZELJO SAMPION
Interesantno da najbolje tereni izgledaju u Gabeli i u Kaknju, a ostali kao oranice - katastrofa...
Čuj u Gabeli, njihova je sreća pa snijega nisu imali a tamo lopta skakuće sa grbe na grub I bez snijega. Ono je najgori teren u PL kada su vremenski uslovi optimalni, pravi onaj seoski, Da je kakav savez kao što nije ne bi I'm ni dozvolio da igraju na onom stadionu!
@Komentar iz mase pa to ti govorim, zamisli da njihov teren izgleda najbolje a kakvi su nam onda ostali - katastrofa - sto kazes da je normalan savez napravili bi standard pa ko hoce da igra neka izvoli, ljudi nam se smiju iz evrope i ne mogu nacuditi na cemu se igra...
svakako im valja zrinjskom na megdan al hajd sad za sad nek slave :D
@Tz_Boy: A vi se "ćerajte" u Prvoj kantonalnoj.
@ScoobyDoo Jbg bolje i to nego uvijek popusit prvo mjesto :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)