Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Musemica i nekulture, svaka mu je jebbem ti mater.
Pod hitno nešto riješiti što se tiče gledaoca,pokušati privući gledaoce.Recimo u Kaknju dosta ljudi prati sport i sigurno bi kad Mladost igra bila dobra posjeta ali oni utakmicu Mladost - Vitez stave ulaz 7-10KM i dodje 100 ljudi,dok recimo KK Kakanj stavi cijenu 2KM i bude im dvorana puna 1500-2000 ljudi.4 člana porodice ako hoće da pogledaju našu PREMIER LIGU trebaju izdvojiti 50KM,što je previše za naše standarde i koju kvalitet je tu realna cijena je 1KM.
300 gledalaca na prvoligaskoj utakmici....moj boze na sta je fudbal spao.Bolje da su kafici prepuni,da se kuka kako se nema,da se nosi najnoviji telefon na kredit,da se siri nacionalizam i gleda kad i kako da se gdje pobjegne....u toj zemlji nazalost nema vise mjesta ni za sport