Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
8800 gledalaca na 6 utakmica. o čemu pričamo. to dovoljno govori o kvalitetu
trecina na bilinom
Celik ispada insala
9 tisuca ljudi? Gasi ovu sramotu
Cuj samo dva remija, kao da se igralo 10 utakmica. ??!!
Počela i Krupa prodavati! Kakav je samo drugi gol, odbrambeni igrači Krupe se sklanjaju i još ga ovi iz BHT-a stavili za "naj gol". :D Sljedeću igraju opet kući i to protiv raspalog Radnika, idealan tajming za prodavanje. Daj bože da ne uspiju izboriti ligu za prvaka, ovakvi ne treba da odlučuju o prvaku. Široki unaprijed skuplja bodove, ne želi ostati bez Evrope, zna da će biti guravo u ligi za prvaka. Ovu ligu baš treba ukinuti!
@dzontigavista Ma stipu to, ko je igrao na Krupu, vjeruj da nije niko toliko lud! Ovo je ašćare kupljena utakmica od strane Širokog, skupljaju ljudi podove za proljeće, Krupa je svakako svjesna da je miljama daleko od Evrope a feninga zaradili nisu ni od prodaje igrača pa sada daj šta daš. Daj bože da ne izbore ligu za prvaka, ovakvi finansijski očajnici ne trebaju igrati takve mečeve i odlučivati o prvaku. SRAMOTA, treba ih sve iz lige izbaciti!
Sarajevski timovi kobni po crveno crne :D to vam je rezime klixovci!
uvijek smo derali govna zenicka
ahahah Oplakah, najbolji rezime definitivno! Možda se može dodati "koje šalju na korak od druge lige". :D
Sljedece kolo pada svinjski
pada ti mama pod belegiju
Čeliku želim drugu ligu. Slobodi da ostane. Taj Čelik nije skino neki klub tipa Sarajevo, Zrinjski, Široki, Zeljo..ne pamtim kada, čak Krupa i Gošk naprave senzaciju.. Čelik druga liga.
@ASas Lave zelje su petkom do 12h... pogrijesio si dan :)
@ASas Lave zelje su petkom do 12h... pogrijesio si dan :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)