Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi se bore ko lavovi! A Talijani kao neke primadone
Talijani su ocajni sa onim trenerom
Ne obožavam Talijane, ali šteta bi bila da ne prođu, samo radi Bufona
@arjuTOKlNGtumi . . . . A šta tebi bi jadan ... Ako imaš problema doktora traži ... Laješ bez veze, možeš još nekoga i naljutit . . . ? ? ?
Svedski fudbal je mnogo dosadan, al zato ostavljaju srce na terenu i imaju imaju kondiciju za dvje utakmice..Bravo Kraljevino!
Ocajni i jedni i drugi. Italija brani 0-0 prvo poluvrijeme a svedjani ucerase 1 gol i svi se vratise u svoj kazneni. Fuj od futbala
Bravo Svenska ,gazi mrtve zabare,glumce obicne
Pa od ove Italije BiH je malo bolja
Slaba italija, svedska ide dalje.
i neko kaze italijani znajiu igrati lopte ma prevara od ekipe isto kao i belgija
ako je belgija prevara od ekipe, onda sam ja teletabis
@elvir7 Beligija nas dobila na onoj oranici od terena. Ako iko zna igrati onda su to belgijanci.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I kad mi neko kaže lako je nekom treneru kad ima dobru ekipu...pa ovaj Ventura veze nema...lik izgubljen...dosta dobrih igrača a ne zna sastavit ekipu ccc
Odlicna tekma! Jedva cekam povratnu u Italiji. Danas bez konstantnog trcanja i presinga zaista nema dobrog fudbala.