Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz glave. Faul Adukora (već imao zuti) gdje rusi covjeka u kontri. Mujić pusta prednost, ovaj folira povredu i izlazi. Nije dobio drugi i automatski crveni. Rahmanovic slomio frajeru nos, nista. Dupovac razvalio koljeno covjeku, zuti. Gol za 2:1 iz ociglednog auta za Radnik. Mujicu, bule te kupale dabogda.
Nisam gledao utakmicu, ali sam cuo da su igraci Radnika pola utakmice lezali i valjali se. Kakva je to taktika pogana !? Ciganska posla
Ekipi treba jedan motivator, da ih napali i protiv ove buranije tipa Radnik
Radnik stvarno nadigrao sarajevo u svim segmentima ali treba imati i srece i dobiti cestitke komsije
@123a456s789hahahahaha 3 razlike za zelju evo da se okladimo u sta hoces
a u kojim segmetima ? posto je sarajevo bolje u posjedu lopte,vise kornera vise udaraca pa eto bas da mi kaze seljin jazavac u kojim to jeste ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
potroseni smo husrefe...uglavnom skupina amatera na njivi bolji fudbal prikaze... p.s.Djelmicu doji ga
sutra kiksa strumfeta I borba sa zrinjsko frankopanskom jedinicom prsa u prsa...prigradski momci sutra kiksaju sto posto
@pizza e jbg goooošk će podleci nazalost
@pizza I onda dođe osrednji evriopski klub i torpeduje Torpedo da mu igrači ne mogu govoriti mjesec dana...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Lezite...
Na tribinama 168-gledatelja i 34 tisuce raspalih stolica!!!!!
Igralo se pred praznim tribinama, to su redari...
i opet najgledani tim kola , tako da vi sise kompleksasice mozete da nam ga dobro podojite na tim stolicama kojih ima vise nego stabovnika u zabiti iz koje se javljas ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dva igraca Radnika zavrsila u bolnici. Seljacine pitarske
Dobro ih je Musemić posložio,Sarajevo ide do kraja ove godine!!!
Svaka čast!!!
Cist faul nad igracem Radnika.
podoji ga tom igracu ako ce ti biti lakse