Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prema transfermarktu, citava nasa liga vrijedi 60,55 milioa eura
@gooUser1555006849 hahah kad skontaš, toliko vrijedi sam onaj Son što potopi City sinoć
Pjanic je veliki igrac zaista...
Pa jeste bolje
Cuj pjanic, pa covjek na zamaku, vidjeli smo u obe tekme protiv ajax da njje mogao podjeti tempo ni press kad nije u posjetu lopte. U repki vec dugo vidimo da je putanja ka dole krenula
Ja u top elevunu potrosio milione ali na kraju osvojio sve trofeje
Za 500 m. I budala bi znala osvojiti neki trofej
Ajax ni milion nije potrosio i igra upolufinalu
Pljanic sve ima samo srce nema za svoju domovinu
Hazard Pogba Pjanic???? Ajmo rec Ok. Real treba napadaca a ne drzat Benzemu koji prosjecan napadac i naravno odbrambeni igrac je neophodan. Popunjavat vezni red koji je naj bolji dio ekipe sa jos igraca a ostavit panjinu Benzemu i odbranu svu na Ramosu je katastrofa.
Znači kupuju igrače koji su ispali iz lige šampiona 🤣
Ja mislim da trebaju dovest raula,r.carlosa,gutia,beckhama,ronalda, i jos nekih igraca ... I postavit za trenera Papeta