Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŠTO HIM NISI NEŠTO NASUO U PIČE
" sto him nisi". hahahahaha
TREBO HIM JE JARANE NASUT DE SEUSERU
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hazardu, De Bruyneu, Witselu i kompaniji nije sigurno na pamet padalo da ih služi 32-godišnjak protiv kojeg će desetak sati kasnije igrati fudbal. njima je sigurno na pamet padalo da ih sluzi neka sisata 24-godisnjakinja
https://www.youtube.com/watch?v=9vEy_q6pchU
Mogao je dobro špijunirati i analizirati protivnika :p
I ljudi kao 2. repka svijeta primiše gol od konobarske reprezentacije.
Je'l instant ili je morao espresso kafu, pardon kahvu/kavu praviti?
Navečer je Belgija nasipala njima golove, ali to s ovako lijepim odnosom nema nikakve veze. Pa makar je to radio zbog posla kojim se bavi.
covjek ima dva posla ..........
A koliko je Andora uzela para od Izraela da nas isprovociraju u Zenici nebili koji zuti/crveni karton dobili.. Ona gruba igra, stipanje, ciganluk i to??
Teorija zavjere. jesmo li i mi platili Cipru da ispraši Izrael kod kuće?
kako li ti spavas nocu? koje li misli tebe muce? hahahahaha brzo doktoru
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znaci igra na crno u reprezentaciji
Nekad davno 70 -tih godina je bila slična situacija između Norveške i Yugoslavije. Konobar usluživao jugose, a onda igrao pritiv njih
Sad srbijanci uslužuju Portugalce i onda igraju protov njih :))
KRALJ :)
Da se naježiš... :)))))))))))))))))))))))))))