Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi euforije i kojekakvih pisanja:napucajte ove pijance itd. Ima li imalo skromnosti i postovanja prema protivniku. Ko da su irci dosli na sisanje motke, a da ne spomnjem da su protiv trenutnih prvaka svijeta pruzili i te kakav otpor, dobili ih na svom terenu itd itd. Zato polako, pamet u glavu i smanjite napucana ocekivanja. Cudo je da smo i ovdje dospjeli, kako je krenulo.
Idemo rasturiti ove pijandure 😀
današnje vijesti... http://www.jutarnji.hr/croatia-airlines-prva-aviokompanija-u-svijetu-dobitnik-prestiznog-priznanja-medunarodna-nagrada-otisla-u-ruke-hrvatske-tvrtke-/1456544/
vidi Keane-a, seljacine mesarske
ye*o ti musliman majku u usta
nikako da ovaj Keane prestane igrati....73 gola u 108 utakmica za L.A. Galaxy....zadnjih godina
Jedino sam za njeg i cuo
Ajdeeeee IRCI razbij te bosnje kao sto smo ih mi Srbi razbili 90-ih godina !!!
Novi Sad je mjesto u kojem mahom zive normalni ljudi, nefas.isti, otkud tebi pravo da koristis ovakav nick fassisto jedan?
Razbijem ti majcin picic mojom ljubavnom zilom
stigose nam irci rumenih lica, valja ih istuci na terenu i uvaliti 3icu
Sutra pornić Iraca nad Bosančićima u produkciji EvilAngela.
Ne mijenjaj uloge ja sam ti mamu tako reći istinu vidio si nas
reci*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Amateriii prosto receno za nase zmajeve :) 3:0
noge polomili do stadiona...
dobro nam dosli...ali ipak poderacemo vas ko cigo napolitanku