Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu se qurciti dok ne naiđu na Švabe, a onda deroguz i jaukanje.
Koliko su lošu repku imali na SP 2014, toliko sada imaju bombu od ekipe. Dva sjajna golmana, Ederson i Alisson, pa Alves, Marcelo, Thiago Silva, Miranda, Coutinho, Fernandinho, Taison, Gabriel Jesus, Paulinho, Willian, Casemiro i mnogi drugi, a kao šlag na tortu, Neymar. Kakva ekipa čovječe, definitivno među tri favorita za osvajanje. Napokon i pravog stručnjaka imaju, a ne onog debilnog Dungu i Scolarija.
Filipe Luis, Anderson Talisca
@Tiger I Još mnogo njih, nisam više mogao nabrajati, niti sam se sjetio napamet. Zaboravio sam još Firmina, Freda i Taisona iz Shaktara, Marquinhosa. Kako se vrijeme mijenja, prije četiri godine jedva si mogao nabrojati pet pravih imena, gledaj sad jbt.. Na slatkim mukama je selektor.
Rusi i nogomet hehehehehe
Prošlo prvenstvo se jesu obrukali, al sad imaju ekipu za sami vrh svijeta gdje i pripadaju
Usli ljudi u polufinale i obrukali se :)
Prohujali Brazilci kroz hladnu i prelijepu Moskvu. Samba na minusu.