Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li sad kući?
@BokirSDA, naravno poslije zavrsenog prvenstva vraćaju se kući
Morbidno :p
Siguran sam da smo jedina zemlja na svijetu koja na ovoj razini pracenja prati ni manje ni vise nego "reprezentaciju beskucnika" :S ... Neka se ljudi zabavljaju i igraju fudbala, ali svjetsko prvenstvo za beskucnike nije nikakav dogadjaj niti vijest za "najcitaniji" portal u drzavi .. Sve da smo najuspjesnija "sportsko - beskucnicka" zemlja na svijetu, to je totalno nebitno !!!
Haj ne*eri, pročitaj malo više od Avaza, pa vidjećeš da sigurno nismo jedini.
A koce sad platiti karte nazad jadna vam majka
Cestitam beskucnici jedni
Lajk ako si kucao na fb imena igraca
Otkud na Reprezentacija ,ako nemamo premijer ligu beskućnika?
Istovremeno i radosna i žalosna vijest. Realno pola BiH čine beskućnici jer žive kao podstanari kod mame i tate nakon 18 godine tako da su samo formalno situirani ali realno to je to.
eeeh, jbg. bošnje. trebali ste se prošetati tim turnirom do zlata. najjači ste u beskućništvu, sjedećoj odbojci i klepanju kokosovih orasa od tintaru.
jedini koji nas na sportskom planu obraduju su sjedeći odbojkaši, amel tuka i ovi beskućnici. samo u njih treba i ulagati. ostale staviti u njihov položaj pa kad naprave rezultat, onda ih i nagraditi
SVAKA CAST
Svaka čast Bešiću, ljudina, a i momcima za uspjeh!
Irci su vazda pijani dje ce to igrati..
Koji je kriterij za ulazak u reprezentaciju beskucnika? Kuzim da imamo golem red za ulazak u tim ako je kriterij samo da nemas gdje zivjeti
Muhamedu Bešiću naklon do poda👍beskućnicima sve najbolje
Svaka cast momci
Prodajem spermu,ugradnja besplatna!
Tridest3 javi se u prvu veterinarsku stanicu na ospitivanje