Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj ko Ucmarumhur uvijek mu neki racku
Ovaj Begovic non stop "povrijedjen"
Kad se sjetim koliko je Italijana bilo za poziv Giovincu u reprezentaciju, kada je harao MLS ligom sa Torontom, a Conte je hladno odgovorio kako ta liga nije mjerilo i da treba igrati u jačoj ligi kako bi dobio poziv. Svaka slučajnost sa Hajrovićem je namjerna.
Hajrović je tavorio 4-5 godina ni tamo ni vamo ( ne kažem svojom krivicom) . Sada igra puno bolje, Bjelica ga je primorao da igra u oba pravca i vjerujem da će se vratiti i u reprezentaciju ali to ne znači da je automatski bolji od Višće, Zakarića ili ne znam koga drugoga.
Srbi igraju LŠ, Hrvati LE, bošnjo pika sjedeću odbojku i PlayStation 2
@TvrtkoKralj63 Ipak playstation 3 kretenu 😱
Begović vidio da ga Robi ne *ebe ni 5% i odman neke povrede. Ovo je drugi ili treci put da ovalo nesto radi. Ibrahim Šehić!!!