Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta vam je Prosinecki kriv? Nakon dvije tekme... Pustiti covjeka neka radi svoj posao,momcima svaka cast ostavili su srce na terenu. Mladi,neiskusni al ima tu potencijala... 😉 Samo naprijed...
“minimalni poraz” haj dobro...
momci se bolje trude od kolca dzeke i princa pjanica
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Borbenost na nivou..falilo je samo vise znanja i hrabrosti u napadu
"samo" znanja, nije to "samo" nego znanje je osnovna stvar, bez znanja nemozes igrat fudbal a to sto su nasi pokazali je bila sramota, pa ljudi na mexickom tvu se jos uvijek smiju nasoj reprezentaciji i pitaju se jeli su to fudbaleri ili bokseri, neznaju ni loptu primiti, ni trcati ali zato znaju udarati i pravit faulove 90 minuta, igrali smo kao neka amaterska zemlja dok su mexikanci s pola snage samo htjeli izac bez povrede.
@chapito Popij terapiju i spavaj pacijentu.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Meksikanci , još ima falio poneki igrač i može se reći da su u najjačem sastavu , dok smo mi poslali 5. sastav ... treba imati to na umu ...samo su nas stisli u drugom poluvremenu , sasvim logično da će biti bolji jer su imali takve igrače ... nemojte komentarisati i pljuvati ako niste gledali CIJELU utakmicu
Opet mi izgubili i opet mi slavimo poraz.. kao po obicaju.. A Baho je tezak za slusat..ufff
o čemu ti pričaš ? de pogledaj njihov sastav , pa onda pogledaj naš
Moje misljenje poslije ove dvije utakmice. Kao prvo cestitke Robertu kso selektoru na hrabrosti da udje u ovaj projekt.Drugo,sve pohvale za zalaganje nasih mladih momaka,bez iznimke. Mislim,da bi se na njihovu pozrtvovanost trebali ugledati nasi standardni A reprezentativci. Jedna stvar je uocljiva. A to je da se borbeno branimo.Ako budemo ulazili u svaku utakmicu da se branimo ne vjerujem da sa tim mozemo na velika takmicenja.Mora se i napadati...
Solidna turneja. Po prvi put smo se okupili u ovom sastavu kojeg čine uglavnom igrači do 23 godine, 90% igrača nikad nije igralo pred više od 3.000 gledalaca, pola ih se jedva poznavalo prije okupljanja. Dalje, turneja je bila u totalni nevakat, budući da momci nisu dva mjeseca odigrali utakmicu, dok su pripreme klubova počele prije možda desetak dana. Bitno je da izvučemo 3-4 igrača. Ja zadovoljan.
Sta i koga pojedinci zele osporiti i kao traziti pobjede.Ovi rezultati i zalaganje ekipe je veliki uspjeh, ako znamo kolika,kakva nam je drzava a pogotovu kakvih nas poganih ima, sto dokazuju i svakodnevni komentari po bilo kojoj temi.
Todorovic, Menalo, Loncar, Ahmetovic, Sehic!Dosta!Igrom sam pozitivno iznenaden!Mislio sam da ce im meksiko zabit 3 komada a da nece cantra prec!
Tomić isto. Crnkic tu i tamo.
Šehić stijena , jako siguran i priseban , po meni treba biti broj 1 u predstojećim kvalifikacijama. Dodao bih i Graovca , dobar igrač stvarno. A , Ahmetović me pozitivno iznenadio , odigrao je obje utakmice lavovski
Nemanja Bilbija je prosao sve mladje selekcije nase zemlje, hara ovom nasom šaban ligom. zasto nije dobio priliku na ovoj turneji (osim nekoliko minuta u prvoj tekmi)?
Zato što sigurno postoji neki razlog.... Sve selektori
u prvoj utakmici je dobio priliku , prosto razlog je zato što smo igrali lopte na Ahmetovića , igrao je jedini isturen u napadu , a sa strane smo imali ofanzive Menala i Zakarića , tako da bi u takvoj situaciji Bilbija bio suvišan jer je praktički isti igrač kao i Menalo i Zakarić ...Ahmet je odigrao defanzivnije malo ... kako ne razumijete , valja malo poznavati fudbal
odraše vam guzove katolici. haha ...
kakve veze ima religija sa fudbalom? koji si ti kretencic mali, rodi majkica
Ooo nadrkam ti na krštenje katoliku...!
Nije ovaj Mexico što je bio u vakat. Bio je zreo za dobit. Mislim da je prevagnulo to što su njima igrali igrači sa više reprezentativnog iskustva.
trener je dobro postavio ekipu,zalaganje igraca na visokom nivou,ali nema kvaliteta,sve u svemu ,nije lose......
bolje igramo s robijem dok gubimo od meksika nego s mesom dok pobjedjujemo andoru
svaka čast na komentaru , to je to !
2 odlicne pripremne utakmice..koje su pokazale da i u nasoj ligi ima igraca na koje se moze racunati...pogotov raduje cinjenica da imamo dosta kvalitetnih mladih igraca..koji polahko trebaju dobijati priliku i u prvom timu (prije svih menalo)
Mexiko imao malo vise srece i hrabrosti, nakon ovih isječaka sa utakmice moze se vidjeti da su sto se tice kvalitete bili isti. Mnogo nespretnosti i kod jednih i drugi.
ako su nam ovi buducnost repke onda odmah mozemo zakljuciti da cemo imati problema sa andorom i san marinom. pa jbte...pucaju na gol sa dvaes metara jer ne mogu uci u sesnesterac protivnika. sva sreca pa su se mexicanci zayebavaliinace bi bilo 6:0
meksiko je igrao u najboljem sastavu a mi...mi smo imali sastav ...mislim da je ovo vise od ocekivanja za ovakav sastav