Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To Spaha, majstore! Valja malo Latvijce u zubima pronosati. :D
"Napokon smo kompletni i ovo je prvi put da dočekujemo jednu utakmicu bez povrijeđenih igrača.'' , il je susic ovo lose se izrazio il su ovi mamlazi lose prenijeli izjavu , fale nam 2 jako bitna igraca miske i vranjes
Zenici, gdje je BiH protiv Litvanije gubila sa 1:0, ali su se naši igrači namučili i uspjeli pobijediti. Kad je BiH gubila od pomenute reprezentacije!
http://www.sport.ba/fudbal/zmajevi-preskacu-najtrofejniju-reprezentaciju-svih-vremena/
s pobjedom u Rigi ulazimo u prvih 15 na FIFa rang listi
bh hrvat I jos nesto da bi prije 2 godine igralabosna s turskom u playoffu a hrvatska portugal, tad bi bosna prosla a hrvatska gledala evropsko preko tv a ;))
ante Znam nego samo kazen reci mi ko bi prso samo kad bi igrala portugal hrvatska ?????????
kazem*
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Idemo Latvija, do pobjede, dobijte ove loyavce.
uuu pa ti dobio bananu jarane hahah neke mamu li ti *** genocidnu ti ces nekom pisat noz zica srebrenica,mamu ti *** genocidnu i onda se covjek pita sto vas treba poklat.. ma treba sve do zadnjeg!
Vamos BOSNO Vamos HERCEGOVINO
MASALLAH hajmo sad oprezno
To Spaha, majstore! Valja malo Latvijce u zubima pronosati. :D
Ako pobjedimo ( a hocemo) Brazil je nas...
Zašto imam osjećaj da će ovog klinca fotošopirati na sve i svašta? http://static.klix.ba/media/images/vijesti/130603127.7_xl.jpg
Sretno
Sada su svi na okupu hvala bogu,idemo Zmajevi do pobijede,jaci smo.!!