Komentari (684)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ugasite reprezentaciju molim Vas.
Taman se ponadamo da nešto možemo i onda sve zajebbemo... kakvi idioti mrtvi igraju za repku, užas
Srbi i Bosanci se obrukase a Hrvatska uvjerljivo razbi Sloveniju 3:0. Bravo decki opet smo pokazali ko je najjaci na ovim prostorima 💪💪💪💪🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
posljednja odgledana utakmica. Nikad vise , hvala dovidjenja prijatno!!!
Nama uvijek malo fali…
ubise me 300 km. puu majku im jebemm nesposobnu
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Šehić 🤣🤣🤣🤣🤣
Niko dretniji od mene, kada je Kazahstan izjednačio ljubio sam TV i sa takvim zadovoljstvom popio hladnu Žuju.Prosto neopisivo.
Dobro je igrala reprezentacija, jednostavno nisu imali sreće. Faul na kraju je bio nepotrebno napravljen a šut neodbranjiv. Jednostavno nije se dalo. Ali u cjelini reprezentacija dobro igra. Puno sreće u nastavku kvalifikacija iako smo vjerovatno već ispali. Glavu gore.
Rak rana su nam "male" ekipe. To vec duze vrijeme traje i kosta nas da vec jednom kad nam se ukaze prilika da se izdignemo i ne dozvolimo da se vise srozavamo i otezavamo put na neko veliko talmicenje.
Preselite vise ovu selekciju iz Zenice da ne trpim i ne gledam cirkus i seljakluk cijeli dan kad ovi debili trebaju igrati...
Je l to bila tekma neka???
Dobri su momci ne treba biti previše kritičan. Kakvi hoštapleri su u savezu i šta se sve vrti mislim da uopće nisu bili loši. Biti će bolje drugi put.
Presato Sam da ih gledam jos od onog poraza od kipra kad su vodili 2:0 I na kraju izgubili 3:2 sto je dosta dosta je. Mentalitet je velika 0 kad dozvole sebi takve stvari kao igraci Koji vecinom igraju u renomiranim klubovima
Jedna od rijetkih evropskoh drzava koje nema medalju na OI…na svim statistikama zadnji ili predzadnji i to u svim zivotnim segmentima…sport i kultura nikoga ne zanima,nista se neulaze,osim u vjenčanja i brade…aerodromi se busaju u prsa kao dobro rade…naravno kad se stanovnistvo stalno iseljava….
Vječiti tragičari sudijskih nadoknada, zalutalih odbijanaca i ostalih svih mogućih ovozemaljskih fudbalskih čudesa, za Ginisa. Kako ga nikad nismo dali u sudijskom za ovih 25 godina, sve se dešava sa razlogom i nije slučajno.
Levatine, niste ni za na male
Dobra igra reprezentacije, nazalost nema srece. Potrebna smirenost u zavrsnici. Kazahstan dvaput sutnuo na gol i dao dva gola.....evo nekoliko utakmica vile ih nosaju
Nije nogomet za Bosnje. Papci brate kao i Turci. Mora da je u genima
Uh, jest mi drago što nisam gledao.
Znamo mi i losije!!!!