Pobijedite FIFA-u i UEFA-u
0
Reprezentacija BiH dobila podršku iz Kanade
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nebitno ko je pratio, ko nije, dobro je sto sad vise ljudi prati i to je bitno :)
sad su svi uz ljiljane aaaa prije samo je BHF i BB bec pratio repku....ccc zalosno kakv smo narod kad nam ide dobro svi su tu kad krene lose nikoga nema ....osima iskrei navijaca
libo njih racku, oni nemaju u petak ispit
@immigration hvala. necu placat rezije par mjeseci, ustedicu i eto me!
primaju li izbjeglice jos u kanadi? hocu i ja da navijam iz normalne drzave i sa normalnim zivotnim standardom, a ne da mi kako se koji papak docepa vlasti POSKUPLJUJE GORIVO STRUJU PLIN VODU I GRIJANJE ZA PO 30-50% !!!!!!!!
Hamilton,Ontario se pridruzuje.Sretno Zmajevi,sretno Bosanci i Hercegovci,sa Papetom do pobjede milenijuma !!! Nikad se ne predaj Bosno i Hercegovino !!!