Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad se sjetim da su ovi banditi od Zlatana Ibrahimovica trazili pare da igra za reprezentaciju
ma nisu tada ovi vladali ,nemoj tako
Amar je otjerao Edina Dzeku iz Zelje. On mu je dao ime kloc. Pitajte Amara kako je kako je prodao utakmicu Leotaru, tad je Sloboda ispala iz lige. Ako izaberu Amara jasno je da zele nastaviti pljackati i dovoditi likove koji veze sa fudbalom nemaju.
Amar nekoliko godina nije bio trener, zadnji posao imao po nekim lijevim ligama gdje je naravno dobio otkaz. Savez je vec odavno trebalo pohapsiti, to je grupa krimosa to nisu sportski radnici.
Ma da Amar je otjerao i Gojaka, Hadžiahmetovića, Bajića i ostale. Ti ko da si slijep pored očiju valjda vidiš da niko ne može zadržati igrača čim napuni 16 godina. Još je Željo imao sreću da je imao ugovor sa Džekom...pa nešto i kane..
Roberta Prosinečkog je birala cijela BiH (Sarajevo, Velež, Čelik, Sloboda, Jedinstvo i mnogi drugi). Ukratko, svi osim malog želje i njegovih sportskih portala koji ovih dana vrše neviđenu kampanju da postave babinog sina za selektora BiH.
podrzavam Osima sigurno ce imat vei autoritet sigurno a to je i najbitnije,sigurno ce forisirat igrace poput duljevica ciirota hodzica bajica....sto mi je draze nego bilo sta drugo.... prosicecki ispusena mustikla da je toliki strucnjak kolikog ga predstavljaju vodio bi neku ekipu evropskih kapaciteta...MRZIM zelju..Osima za selektora
Samo qaranje bordo bindi gospodine Osime. Kako samo kmeče, a ni počeli niste. Idemo jače nego kad ste vodili Želju. Neka prestanu navijati za reprezentaciju, svakako su četnici u duši i ne trebaju nam.
željo ko je to??? jel to neki klub, možda...ahah
@ReufReuf Ti kao nešto duhovit?! Tačno na nivou djeteta od 7 godina. Kad te sretnem, odvescu te negdje u "igraonu" da ti dam nešto da malo dudlaš.
Pa nadam se Prosineckom ali ko zna ,bojim se ako ga izaberu, da ce posle prve kritike dati ostavku i pobjeci,i ostaviti nas u pola kvalifikacija
U ovoj reprezentaciji treba promjena i to pod hitno,ako cete iskreno Prosinecki 3x bolji izbor covjek trazi svoje ljuda da dovede i hoce da postigne nesto.On sa Kayserispor u 27 kola Turske lige pobijedio 13 utakmica i zavrsio 5 na tabeli sto je najveci uspjeh kluba,a ova ubleha od Osima osim sto ga Otac gura,jer da mu nema oca nebi ni njega bilo covjek je dobio otakz u Katarskoj ligi i sto je sa Zeljom osvojim i on je sad najbolji Bosanski trener,ma hajte molim vas.
Većina naroda je za Roberta.
jet, al su portalima platili tako da pisu sve i svasta, od nacionalizma preko laznih uspjeha...toliko od profesionalnosti saveza i novinara.
U naslovu bi mogli biti malo neutralniji, nadam se da je po alfabetu. Moglo je biti i Robert Prosinečki ili Amar Osim.
De nek neko javi Amaru da se utakmice reprezentacije nemogu nastimati, mozda dodje pameti pa povuce kandidaturu!!!!!!!!!!!!!!
on ce doc kao selektor samo da moze nagovarati dzeku da predje u drugi klub jer ima pinku od toga...hahha
Što ne budu obojica? Zajedno smo jači😂
potpuno svejedno ko ce biti selektor...neuspjeh je vec predprogramiran!
pa ne bi se reklo, npr, Prosinecki je postavio samo jedan uslov a to su licni pomocnici, dok Amar pristaje na sve, samo da ga izaberu, tu se zapravo vidi profesionalnost i pristup poslu
Ne mogu da vjerujem da je Amar u konkurenciji. Mesa je imao bolje iskiustvo pa se nije snasao a ovaj tulipan hoce da vodi repku trenirao Zelju.
kod nas kad imas stelu mozes sve!!!
Kakav amar osim i prdacina goni to Prosineckog za selektora
DANAS JE PROSINECKI NOVI SELEKTOR BIH ABD
po medijskoj hajci koja se digla protiv Zutog haman ce bit amar
Nak je naš ba bilo kakav da je. Zato Amar!
jel misimo ici u bitku ili igrat fudbal?
danas ce clanovi iz FSRS predloziti Mihajlovica,posto je sinoc dobio nogu,,,
on se vec izjasnio da ne bi vodio, nisi apdejtovan :)