Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako bi podero ovu adrijanu na onom hastalu u studiju uhhhhhhh
Koja je uloga one plave u studiju obna?
Sinoc su dobre tekme bile
Svaka cast United, imali smo zrelije sanse da potopimo RM na Bernabeu, uzecemo ih na Old Traffordu.
Minuta ČETERES PRVA. Prodor Di Marie u šESnesterac a potom guranje od strane onog idiota, čist penal na Di Mariji...Ali, sudija je bio "blizu" te je "procijenio da to nije dovoljno" za penal. Pa m*jku mu j*bem, čovjek u punom trku, dovoljno je malo kontakta i da se takav igrač onesposobi, a u ovom slučaju se jasno vidjelo da je odbranbeni igrač Man.Utd-a skoro pa svom snagom gurnuo Di Mariu od lopte.
Dokle vise sudijskih gluposti kad je Real u pitanju? Zuti RVP za lakat, dok Ramosu nista za lakat na Evansu. Pocetkom drugog poluvremena Evra sam prema golu, Varan ga gadja po nogama. Cist crveni. Ubrzo posle toga dve kontre ManU sprecene drzanjem, jedna po desnoj strani, jednom po sredini, opet nema zutih kartona za takticki faul. Bezbroj puta ispucvanje lopte iz nogu Uniteda takozvanom "Realova muska igra". Guranje i guranje na sredini terena. Naravno to nije dovoljno onda stupa "Marca" na stranu. Primetili su da je zapravo korner nije ni bio prilikom 1:0. Tacno da nije ga bilo. Ramos je izbacio loptu, koja je pri tom zakacila Rafaelove pertle. Gde ste bili pre dve nedelje kad je Puyol upucao Ronalda u nogu , a Real dobije korner i posle toga pada 1:1. Marca ulazi u trece poluvreme. Duel Jonesa i Di Marie je za njih cist penal. Nakon 150 laktova, guranje i laktova za njih je to penal. Nastavak iznad...
Vratimo se sudiji. Na kraju je po njemu ManU bio tim mesara i dodelio im tri zuta kartona. Real NULA kartona. Sudija koji citavoj Evropi pokazuje sta znaci Nemacka pedantnost. Utamica je produzena za 3 minuta, on prekida izvodjenje kornera na 92:59 minuta. Alo buba svabo pa nije ti ovo Kosarka.
i ovakav mancester jede englesku ligu, ja jada i cemera, bila je to nekad jaka liga nazalost vise ne.....real izdominiro, prolaz dalje zagarantovan!!!!!
Madridista para siempre... Naravno da prolazim u četvrtfinale, 1:2 na Old Trafordu, i u Madridu smo zasluzili pobjedu ali De Gea na visini zadatka... :=)
ja navijo za Adrijanu brata mi !
što ga srna uvali kroz uši
AHAH ma dajte ba realovci.kad ovaj sakati United BEZ ODBRANE niste mogli dobit.ljudi imaju djecu i djedove u ekipi,osim Van Persija i De Geae su kriza svi.Ferdinana i Evra za reciklaže,Rafael ispodprosječan igrać,Jones još gori.sredine i nema.I opet su vam mogli uvaljat najmanje tri čista gola a šuteva ste imali više jer ste pucali sto puta sa 20 m.,Di Maria vam je nabio statistiku. Još čisti faul nije suđen na Evri u kontri,nedaju korner da izvedu itd...pokrijte se ,fasovaćete na Old Trafordu.
ebo vas real
ajde nam svima ovdje svoju sliku daj, ljepoto mamina
Najfudbalskiji stadion
J.b.g. Adrijana bacila dislike,nece da je poderes na hastalu,ne brini braca ima Nas koji hocemo xD
adio Smorinjo