Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
horde zla u dretelj na nalemati
Ako je bojkot onda je bojkot onda nema nikoga ovako njih 10 drži nekakav transparent i to je to. U klubu nema ni srba ni Hrvata, čak i u Zrinjskom imate multietićnost i u upravi i u igračkom kadru.to vam je tako to nije onaj siti Velež to je karina od kluba. Eto to vam je to.
brate to ti je rezultat katastrofalnog rada uprave Veleža. RED ARMY zbog tanovića i nikšića ponovo bojkotuje utakmice dok oni ne odu....
Okreni arenu sport i pogledaj jad i cemer na sjeveru hahahahhahahahaahahaha kako vas nije sramota nekome govoriti a vas nema ni 1.500 na sjeveru
Za sada nam sve ide po planu. Zrinjski je na dobrom putu da bude prvak (Borac, Siroki, Meljo su im pustili, danas GOSK, treba ih nagraditi za poslusnost), jos samo da nam je DIVOVE zaustaviti, bice tesko, ali tu smo eksperti!
Zašto red army sebe naziva navijačkom skupinom . Sramota , nije ih bilo ni deset
propuh liga