Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO MOMCI ZA NAS STE POBJEDNICI I AKO SMO PRIMILI JEFTINE GOLOVE.DOKAZALI STE KAKO SE BORI DO ZADNJEG.NAPRIJED BOSNA ZASLUZUJU VELIKI NASLOV
nema veze, vi ste i ponos i buducnost BiH
Tako je to kad forsiraš smiješne seljine igrače na čelu sa golmanskom rupom!!!!!! VEĆ DUGO POSTOJI LOBI KOJI KROZ REPREZENTACIJU GURA SMIJEŠNE šeljine GOLMANE Sjetimo se samo: 1.Gušo 2.Hasagić 3.Šehić 4.Bukvić...sve rupa do rupe,zaključno sa ovim posljednjim levatom.
bh fudbal ima buducnost..
Trener golmana je retard GUŠO.
Za tvoju informaciju igrali su bosanci protiv nijemaca.Sve su to reprezentativci Bosne i Hercegovine bez obzira na religiju i narodnost. Nacija: Bosanac Narodnost:Srbin Religija:pravoslavac To je moja BiH, sve religije i sve narodnosti zajedno.Crknite dusmani i ne izkazite iz torova.
zasto Vlado izvadi Viscu i Blibiju, nije mi jasno, dva igraca koji su vukli igru.Trebao je mijenjati nazad u obrani gdje je skripalo plus los golman.Ili pak ako je vec izvadio viscu onda gurnuti Stevanovica u sredinu a Suljica na desno krilo i eto brzine.
DANKE DEUTSCHLAND
LOJAVCI, VIŠE NEMOŽETE NI DO BARAŽA DOĆI.
Stevanovici,DJuric,Grahovac,Bilbija sve buducu A reprezentativci Srbije!!! Hvala!
Trebao je i Besliju zvati. Onda bi sigurno dobili
Sta ce ovoliki Srbi kod vas u repki???
Od 4 primljena gola, bar dva su Kvesiceva. Ipak, lijepo je vidjeti Nemanju, Srdjana, etc. kako se bore za svoju domovinu. Cestitke momcima, svaka cast, ako postoje moralni pobjednici - to ste vi.
Ako je bosnjacima draza Turska od BiH nek idu u svoju maticu i nek puste Srbe i Hrvate koji srcem igraju za BiH ovo danas je bilo sramota, 100% bosnjacka sabotaza Srbi zabijaju 4 gola a Bosnjaci namjerno pustaju
Svaka cast momcima, dokazali da se na njih moze ozbiljno racunati u A reprezentaciji u buducnosti .. Markić odlican stoper, bekovi moram priznati razocarali (Kvesic i Colic), Grahovac odlican pregled igre, momak trci ko Gatusso, o Stevanovicu ne treba trositi rijec, momka odmah u prvih 11 A selekcije, Bilbija odlican tehnicar bosanski Robin van Persi, Đurić - nevjerovatna igra glavom, nevjerotavno jak u duelu, odlicna tehnika i brzina za njegovu visinuu, sve najbolje.., Bešić solidan ali vidi se da mu treba utakmica u nogama, nadam se da ce se u novom klubu naigrati.. NAPRIJED BOSNO!
Slusajte momcima se nema sta zamjeriti, trener je odradio super posao u prvom poluvremenu, mi smo drzali igru, da se svabe nisu vidjele. Problem je nastao kad je mali Zoletic usao, vezna nestala 100%, a on ko izgub na terenu, jednostavno supljina. Drugo cemu onakva taktika na pocetku 2 poluvremena, ja sam znao da ce svabe izjednaciti. Igrali momci i vise nego dobar fudbal i on zatvara igru, pa nemogu momci ocito igrati onaj tempo 90 minuta, ali mogla je vezna ostati cvrsca, zasto Viscu izvoditi. Jednostavno receno trener usr@o sa taktikom na poluvremenu :( Drugo zasto izvodi Bilbiju poslije 4 postignutog gola, opet da se brani, pa zar mu nije bilo jasno da se nemoze braniti poslije 2 i 3 gola....smijesno, zao mi momaka jer su vecina ostavili srce na terenu. Steta i zalosno, ali uobicajeno...Bosanska prica, odlicna igra, pa onda kad vodis zatvori se, pa kad protivnik izjednaci hajmo onda opet poceti igrati, pa opet povedi, pa opet se povuci, e takve stvari nas kostaju uvijek. :(
Srbin sam, ali opet srcem navijam za BiH. samo mi malo smeta ova indolentnost i neodgovornost Bosnjaka kad igraju za reprezentaciju. kad god nam treba, oni useru stvar. prvo Spahić, pa Lulić, pa danas Bešić i Bukvić. izgleda da se Bosnjacima ne igra na EURU. moraju se malo spametovati, mi Srbi jesmo nebeski narod i uvijek mozemo dati 4 gola na utakmici, ali morate i vi Bosnjaci malo zapeti i ne primati glupe golove