Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra utakmica, dobra ova nova generacija ... Vezni red najbolji dio tima. Odskacu Grahovac, Zolotic, Kvesic, Travancic i onaj lijevi bek Bevab. Fali jedan dobar realizator, napadac, prava spica. Neko kao onaj Duric bi nam legao kao budali samar.
Treba Jagodic pozvati onog Asima Zeca sto zabija 4 komada po utakmici u Ceskoj.
Zna li iko kako se zove glavni sudija sto je sudio ovaj meč.
a gdje san ja u toj mujina reprezentaciji
Stvarno ovi momci pojma nemaju ovo vecinom sve preko stele u reprezentaciju uleti a ako pobjede nekog u kvalifikacijama svaka im cast sve losija i losija generacija dolazi boze sacuvaj
Nevjerovatna atmosfera na Bilinom i neponovljivo navijanje
safete ubleho odlazi, ovo ni na sta ne lici safete ubleho odlazi, ovo ni na sta ne lici safete ubleho odlazi, ovo ni na sta ne lici safete ubleho odlazi, ovo ni na sta ne lici safete ubleho odlazi, ovo ni na sta ne lici safete ubleho odlazi, ovo ni na sta ne lici safete ubleho odlazi, ovo ni na sta ne lici safete ubleho odlazi, ovo ni na sta ne lici safete ubleho odlazi, ovo ni na sta ne lici safete ubleho odlazi, ovo ni na sta ne lici safete ubleho odlazi, ovo ni na sta ne lici safete ubleho odlazi, ovo ni na sta ne lici safete ubleho odlazi, ovo ni na sta ne lici
Kološinac buducnost BIH fudbala !
Travancic odskace od ostalih!
Pa iz ove mlade repke treba igrace zvati povremeno u A repku a ne tamo neke Hajrovice,Halilovice i ostale koji se tek pojave.
pa falio vam alen heheheh