Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatskoj kapa dole, jedina repka od svih na Balkanu koja vrijedi i gdje se igraci bore kao da im je zivot u pitanju. Mi (Bih),Srbija, Crna Gora, Makedonija ni za kurca nismo i ne samo po igri nego po ponasanju igraca, postavci prema drzavnom dresu i svemu ostalom. Svaka cast Hrvatska jos jednom i sve najbolje zasluzili ste.
Šteta što nismo dobili Talijane, bili smo puno bolji. Što se tiće huligana, zna se koji su to, oni sa prekriženom glavom Mamića, to nisu huligani nego kriminaci.
Većinu utakmice je gol talijanima visio u zraku, šteta šta nije bilo malo više hrabrosti i odlučnosti kod hrvatskih ihrača, a i navijači su uprskali. Sve u svemu, moglo se razbit talijane večeras.
izdominirali lagano talijane , da kreteni nisu prekinuli tekmu pala bi italija sa hendikepom. nevjerojatno kako smo se igrali sa njima do prekida. i kakvu je samo sansu perisic promasio u 86. jaooooo ali nema veze , na maksimiru cemo ih zgaziti 2-3 razlike
Navijači iz Herceg Bosne su Hrvatskoj ukrali pobjedu..STOKA ERCEG BOSANSKA