Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
suhi los, gnjavio loptu... nadigali smo ih ali ne da hns....
MAMICU BANDITU U ZATVOR GA NAZAD POTKUPLJUJE SUDIJE POTKUPIO SUKERA LOPOVEEEEEEEEEE
Jadnih 10-tak komentara za najveci derbi HNL-a,toliko o znacenju utakmice. Sve o Hajduku se svodi na raspravu oko anti-talenta s brojem 31.
Ovi kao Sarajevo i Željo vazda neriješeno u X-Files treba da udju zajedno sa njima
Dok god amidzinog malog Hajduk ne otjera kao i Avdiju oni nece napretka imati. To je strasno kako mali misli da je zvijezda a veze s vezom nema.
a kad su igrali s*bi protiv s*ba divljaci se udarali stolicama, 20-tak zabršilo u bolnici :)
Dobar Tino, jedan od boljih na utakmici.
Po cemu majke ti? Ne lazi molim te, sta je to napravio da ga hvalis? Svaki hebeni duel gubi
Znao sam da ćeš ti odnekud doći da pljueš. Pa gledao sam utakmicu bolan i bio je među boljima kao što rekoh... Hvalio ga je i komentator i dobio veliki aplauz na Poljudu kada je izlazio. Sve u svemu tebi nije dobro kad stalno možeš pljuvati tog momka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)