Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno nije ok sto ovaj Espanyol igra uvjek dobro i borbeno protiv Barse sram ih bilo kako ih nije sramota da prave probleme najboljem i najvecem i najpostenijem timu na svijetu trebalo bi ih prijaviti FIFI i UEFI sram ih bilo sikeraju Messija i kompaniju 🙈🙈🙈
Messi se cuva za SP i mozda malo za CL realno Valverde moze i da kalkulise sa timom i formacijom kada vide gdje je RM.Cuthino slab skroz,Barcelona bez standardnih bekova a posebno Albe i Messija osrednja ekipa.
@ante k Pa gdje si piliću, neka si se i ti javio. Ne pišeš više na Realovim postovima jer nema pobjeda više. Uvijek si bio plastični navijač, zašto se kačiš na Barcine postove i uvijek pljuješ, zar ti je toliki trn u oku?
@tran joj djeco moja draga ne mogu ni da zamislim kako vam je bilo ove zadnje tri sezone gledati Reala na postolju Evrope i svijeta uh uh mora da boli do srca ali bice bolje evo ove sezone imate sansu i vi da osvojite nesto 😂😂🙈🙈
Poganije ekipe nema od Espanyola. Divim se ovim igračima kako se suzdrže, ja bi ga pojeo na terenu. Sreća nije Umtiti dotakao onog Garciju, izbio bi vjeru iz njega.
Sad se je vidjelo da Barcelona nije dobra u vatrepolu.
Meni su ove ekipe koje se bore za opstanak vazda bile šega. Igraju protiv Barce, Reala, Bayerna i ginu pa nekad i uzmu koji bod a onda u narednih 5 kola zijane od direktnih rivala sa dna tabele i đenja hehehe.
@Netixba Nećeš nikad ni vidjeti jer su to braća, Espanyol protiv Reala nikada neće igrati kao protiv Barcelone sa toliko volje i snage, a smijem se kladiti da bi im Real pustio da pobjede u slučaju da im trebaju bodovi za opstank, jer Real jučerašnjim kiksom nema nikakve šanse da osvoji titulu! :)
@Netixba isto kao sto atletico protiv reala gine a barca ih redovno dobija
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hahaha Teren skoro pa ko šugavica ...a igraci ovog ciganskog kluba iz espanjola su odvratniji i prgaviji i od madridjana. Sirotinjske klubove vazda spasi kisa i blatnjav teren.