Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Vedo majstore! Dobra utakmica
vedo je veliki covjek
Djuric je jos veci!
i djuric je veliki covjek tu ne mislim na visinu@Glupan98
@Hamid555 O asistencijama naših potrošenih zvijezda, čovječe non-stop, svaki dan, vikend se piše !? Pa, njima je to posao, oni su profesionalci, normalno je da dodaje loptu, šta je tu uspjeh BH sporta i čemu bi se radovali?! Protiv Belgije igra, ti je sve pokazala, šminkeri, dobro zarađuju, a hodaju po terenu! I ne znam kako te ne brine što nemamo nijednog skijaša, a planinska smo zemlja, kao da Malta nema mornara!!
Danas je pune 3 godine kako nam je ova legenda donjela radost pogotkom u Litbaniji za 0:1 i plasman na SP u Brazilu. Vedo hvala ti za sve sto si ucinio za nasu reprezentaciju, sto si obradovao djecu, omladinu, zaposlene i nezaposlene, penzinere, katolike pravoslavce muslimane i ostale koji navijaju za BiH. Hvala Vedade. Kao sto kaze Marijan (Mustafa) "Blago Bosni sto ima tornado" Od tada je moj nik Bosanski Tornado :)
@Hamid555 o npr. dobitnicima Nobelove nagrade, ako znaš šta je to, nego da gledam porniće, kao ti! Možda i o Djokoviću ponekad napisati nešto, čovjek razvaljuje u tenisu, možda!? "Zašto ne pisati, a nikad nijw napisano o Njegošu Sikirašu, Saniju Čampari i ostalim zlatnim momcima??
@Hamid555 ne mislim danse uspješnost BH sporta ogleda u tome da li je neko od naših dodao loptu ili asistirao i je li se popeo sa 109 na 99 mjesto u tenisu?Vjerojatno nisi gledao utakmicu Bh-Belgija, da vidiš kako su se naši vukli po terenu, kao istrošena kljusad! Ua to mislim da nisu zaslužili da se piše o njima kad asistiraju jer tome se sami maloumni raduju , bolje je pisati o npr. dobitnicima N
U nas se samo asistencije cijene i objavljuju, kad nemamo ništa pametnije?!
boze pomozi ovome covjeku,sta trebali neki pornic postaviti ovdje jel?
jarane moj,ovdje si vidim negdje oko 10 dana,i ako si gledao ranije,vidjeo bi koliko su puno vijesti govorili o sikirasu musi,djokovicu itd.
Vidi ove majstorije Ibisevica za Herthu!? Takav je i Pjanic u Juventusu, Dzeko u Romi,...Takvi su - Medunjanin Lulic, Visca, Vranjes, Begovic, Spahic... u maticnim klubovima. Skupis ih , ponadas se najboljem. A oni - gube se, 'prenemazu' na terenu protiv Lukakua i Hazarda, dezorijentisani - salju lopte u vlastitu mrezu, ili shvatis da su bili na terenu tek kad ih se mijenja, ispadaju po trojica na najobicniji dupli pas. ...Ne kontam. Jesu li to pare? Sta je sa domovinom?
Ajde realno, Hazard je vjerovatno najbolji na svijetu na svojoj poziciji a ni Lukaku ne zaostaje!
Nema sta da kontas, stvar je u Treneru koji kao i onaj prije njega, nije sposoban da postavi odgovarajucu formaciju, a samim tim ni taktiku, Trene koji protiv jedne Belgije zrtvuje jednog veznog igraca da bi igrao sa dva spica je za mene diletant...
'Ta će Ronaldinho
ma ja
E moj Meša ,tebi onaj kloc iz druge lige igra na mjestu Vedada.Nisam znao da je ta talijanska druga liga tako jaka.
Dobra utakmica