Liga prvaka, 4. kolo
0
Remi divova na San Siru
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja volim samo ŽELJA!
Partizan ne volim ali ono sto su oni pokazali u LS je odraz svih ekipa iz EX-YU. Partizan je daleko najbolja ekipa sa ovih prostora sa skoro dva ili tri ravnopravna tima, sa duplim igracima na svakoj poziciji i to kvalitetnim, ali LS je malo chupavija prica. Ja sam zadovoljan prikazanam jer je moglo biti gore!!!
Special one! :D:D:D:D:D:D:D:D
Drago mi je što partizan rastura u LP he he he he Srbčići napuharite se osunećene kite
Partizan = kanta za napucavanje... ...kad će fudbaleri početi igrat nogomet!?
srbešine OPET IZGUBILE...ONI PAPCI ŠTO SU IŠLI IZ DOBOJA NA UTAKMICU DABOGDA ZA HLJEBA NE IMALI.UMRITE GLODARSKI ŠTAKORI.
Yebi delije zivjet ces veselije!
pa nešto se pročitalo iz srbijanskih novina,rekoh sebi da te priupitam. al očigledno u tvom gradu nema srbijanskih novina. pa tko će onda da dođe,majku mu?
Cuj ispratili sa 3 lopte u mrezi a dali 4 gola.... Ccccccc
ja cigana od onog ronalda majko moja mila.....
Ovaj Marsej RAZMONTIRAO Žilinu ko Litex ŽeljA ha ha ha i to 7 puta
Jesi ti dobar il ti se prividja il nisi gledao utakmicu ??? Ko se povukao klocu :S , imali posjed lopte imali prilike imali sve i sta sad treba da svi idu u napad pri vodstvu od 1-0 u gostima ? :S Milan ni u prvom a ni u drugom poluvremenu nije mogao 2 pasa povezat kako treba :S
Šta nas tuki libo za Zenit....j.e.b.i.t.e. k.a.r.a.j.t.e. vodite na pecanje... i Lukovića i onog malog klempu uobrašenog...Lazovića.pusa
drugi pogodak milana je bio ofsajd, to su svi vidjeli, ali real je sam kriv. u prvom poluvremenu su se igrali sa njima ko sa djecom, a onda se potpuno povukli. a je posteno, nije, ali i to je fudbal.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1149.snc4/149139_1645070137324_1554012819_31581716_358955_n.jpg ako je ovo regularan gol onda sam ja presjednik USA. kako god Real zadovoljan i s poenom,prolaze dalje :D a jos niti jednu utakmicu pod vodstvom Mou-a nisu izgubili :D