Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
zavrsi se jos jedna korida zvana el clasico
koliko god da je real mogao primiti,bilo to i 10,uvijek je mogao jedan vise da postigne vjeruj ti meni brate napaceni
O cemu pricas pa jeli real zadnja 2 derbija poveo pa su izgubili glupane! A o tome ko ima vise prilika za gol nemoj molim te bilo je utakmica kad ste mogli 10 primiti! Jadni su ovi navijaci Reala, mozda bi i ja bio da gubimo svaki put!!!
Generalni direktor FK Željezničar Dželaludin Muharemović i direktor portala Sarajevo-x.com Dario Šimić danas su u Plavom salonu stadiona Grbavica potpisali Ugovor o medijskom pokroviteljstvu, čime će saradnja između dva uspješna koletiva biti nastavljena. NEMOJ DA MI NEKO KAZE KAKO MI IMITIRAMO KOMSIJE.
Za domaćicu sigurno nisam! -.-\' A ne, ono, nemam pojmaa ko je dao golove, ja samo imam previše slobodnog vremena pa blatim Real ovdje! Haj ba, igrači su vam obično smeće, Pepe pogotvo. Prihvati činjenicu. Istina boli, al\' pomiri se s tim, manje će boljeti ;)
Bolje receno \"Cigani u polufinalu\"
Ja,slavnaJa Srce ti ako znas ko je dao sinoc golove svaka ti cast... Ne razumijes se u ovo ali palacinci i pita su ti za miliom..:)))))
Pepe kreten! K\'o da je došao u Hollywood ili na box meč. Ili je glumio ili je udarao Barcine igrače. Najmanje je igrao! Realovci, ne ser.te, koliko su puta Pepe, Ronaldo, Ramones oborili Messija i ostale, sudac nije ništa svirao. Ali dobro, razumijem ja što su obarali Barcine igrače :D pa jedino ih tako i mogu da zaustave. Ili da ih obore ili da prime go. LOL ! Ne dižite se previše, ipak Barca je Barca :) prihvatite surovu realnost da Real nikad neće biti ono što je Barcelona! Ja bih se stidjela da navijam za Real! Igrači su smeće! Igraju prljavo! I eto, takooooo naša Barca ide daljeeeeee. Imate mahanjeee :*
Madridddddddddddddd
Utakmica je bila predobra pa vi govorite sta hocete :D
Realno gledajuci Real igra jako cvrsto i mora tako jace u duel fudbal je na kraju krajeva nije gvosh. Sinoc realu ponisten cist gol ramos ,dva penala nisu svirana a bila su. Mislim da taj kup i nije toliko bitan ni za jedne ni za druge a real ima vecu korist povrijedio se A.Iniesta majstor.Nece se smecar Higuain povrijedit koji nema veze o fudbalu.
Apsolutno Real bolji ali sreca na strani Barce do gola ih nije bilo nigdje. cist penal za Real kad je bucke igrao rukom i guranje Benzeme od strane Puyola karton za Diarru ko suza cist. Higuain (Glupain) ja bi ga izveo u trecoj min sinoc da sam trener.
nema ni jednog kluba koji moze pobijediti Barcu.AHAHA,reala samo moze BARCA.
Da je Barca igrala svoju igru vidjeli bi oni :D I sudije je oštetio obje ekipe
SMlORINJO komentarise kako su mu igraci u svlacionici rekli da je u barceloni nemoguce pobijediti ,hahahha,pa eto sto onda ne pobijedjuju u madridu,e bas je smorinjo