"Engleska ništa nije napravila"
0
Rekorder Casillas: Poraz je sve samo ne realan
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@neko iz mase Ti haman kao i Kasiljas imaš kratko pamćenje. Tekma španija - BiH. 98 minut a nisu produžetci uvale nam gol, a mi ih razvalili. Tad se ni ti ni Kasiljas niste bunili. Što ne mogu na rende kora. Izgubili ste, i čestitajte pobjednicima. Ovo me posdsjeća i na ovi plačipi*** portugalce. Nije ima valjao teren. Pa i mi smo igrali na istom terenu. Ili se super moderna trava micala pod nogama naših fudbalera a pod njihovim kako oni kažu krompirište.
niti je covjek primio go , a lupate gluposti Englezi se svih 90 min branili sa 12 igraca hahahaha onakvu dominaciju sam gledao jedino kad Barca igra protiv nekih malih ekipa sramota za Engleze
pa sta moze i on nekad primit go sta je cojk dosad sve brani ja mislim on moze ufatit metak isto ko begovic u petak
NE REALAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ma daj,vi ste svoje dobili pa se mami svojoj pravdaj..-GOD SAVE THE QUEEN
dobro pa nije naslov bio englezi srusili spaniju