Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
citavo ljeto sam ovo prizeljkivao zbog iduce fife 18, kante i keita zadnj ivezni son lijevo, lukaku centarfor, srednji vezni de bruyne i mane desno, alonso lijevi bek, baily, smalling, walker i kurto na golu. samo jos da ispostuju sa kulibalijem i da cekam 29 septembar da se otkinem ko zvjerka.
Liverpool se pita sto nema trofeja a stalno dovede igrace na pogresnim pozicijama npr dovedu igraca sredine terena a milner im igra beka a odbranu nikaku da ojacaju gdje im klavan igra prvu postavu a golman im nije aman nesto .
Hahaha joj kako Liverpool i Arsenal imaju moćnu transfer politiku, dovode neke igrače za koje je malo ko čuo i onda se pitaju što nema trofeja. Pa realno, šta mislite, da ovaj Keita ima pobjednički mentalitet?? Cisto sumnjam da ce napravit razliku. Za te pare se može dovesti mnogo bolji igrač..
Vidim koliko se razumiješ u fudbal. Ne provaljuj se nego moli Klix da ti obriše komentar.
Keita je jedan od najzaslužnijih što je Leipzig završio drugi. Da, dobro si čuo, Leipzig je završio npr ispred Borussije iz Dortmunda.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ruzni ovi crnci
@AugustBraun zavisi koja regija