Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek ima zgrada, a na stadione možemo krompir posijat'...
Jebemmm li ti mamu, samo kritikujete, a ništa ne poduzimate! Šta si ti uradio za ovu državu? Jel te stid?! Uzmi malo i radi, pa će nam valjda nekad biti bolje kopile jedno!
ako ništa, uradio sam da, evo ti možeš laprdati po klixu. naime, dok si ti od govančića pravio kuglice i mislio da su kolači, ja sam leđa poturao zbog tebe i takvih, između ostalog. tvoja nepismenost i način izražavanja zorno ukazuju da nisam uspio.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Na kraju će se ispostavit da nam i za ovo trebaju AKCIZE ...
povecati PDV
Jesu li oni zlikovci Usanovic i ostali ista para vratili,,,ako nisu pljeni im zene,auta,,
Ma dobro je dok narod trpi ba :) sve dok je ovaca nece falit vune!
prvo treba da igraci ostanu BIH drzavljani ne da nam bude kao kosovarcima ..mnogo njih uzimajuc tudji pasos misle da je tamo bolje a u repki je plata za profiigraca uninteresantna i za bosnu ko igra more u real ili bilo dje
Cuj zgrada nogometnog saveza,a klubovi propadaju i niko im neda pare da mogu raditi i trenirati.Cuj nogometni savez BiH.Pa gdje vi pare trpate mame vam ga spalim.
hahhah... pored more većih problema od nezaposlenosti pa nadalje ovima prioritet nogometna zgrada. napravite neku firmu ili taj novac položite na penzioni fond (konto). jeste li se ikad zapitali šta će se desiti kad mmf prestane uplaćivati novac za bih penzijonere.
http://www.klix.ba/sport/odbojkasi-bih-od-2014-godine-bez-zvanicnog-meca-kad-srce-kaze-hajmo-pamet-pokaze-na-budzet/161104081
Treba nama dosta toga najgori su Politcari koj se mijesaju sve Sport treba da svi vidimo kao veliki biznis Martetig Gradova, Drzave izgucemo dosta talena dobri sportiski radnika itd.
Ovaj projekat pod hitno zaustaviti jer se radi o ugrozavanju nacionalnih interesa jednog od konstutivnih naroda u BiH. Koliko vidim od tri nastresnice na ulazima dvije su plave, a jedna crvena. Projekat pod hitno stopirati dok jedna od nastresnica ne bude zelena i dok se ne naprave jos dva ulaza. Jedan za "ostale" narode u BiH i jedan za slucaj Sejdic-Finci. ;)
Iz dana u dan dokazujemo da smo vise i vise glupi..
Ima li neko hrabrosti da malo preispita rad i transparentnost ove bande? Kriju se iza Ivice Osima, on im otvara vrata u Europi. Jedva čekam vrijeme da naše stvarne legende Džeko, Spaha, Miske otjeraju ove nogometne neznalice i preuzmu brigu o nogometu u Bosni i Hercegovini...
"Rekonstrukcija NOVE zgrade" - koji je idijot ovo napisao???
Ove iz uprave FS BiH takođe treba strpati u zator. Staioni e uušili, a oni bi se širili na prostoru koji im nije uopšte potrebam Uostalom dali je njima uopšte potrebna takva komodacija kada znamo da su za suda!
Da je liga upola dobra ko zgrada pa hajde.Trebali su pogurat da se tereni po boljšaju a ne prave da imaju gdje ležat.U susjedstvu su svugdje bolji tereni.
Zgrada se nalazi Preko puta RTV u produzetku opstine Novi grad. Danas je niskoristena i bilo bi dobro da neko useli i placa dadzbine. Nas NS je postao veci i siri i treba da ima dobre prostorije, a prostorije starog Geodetskog zavoda su bas ko stvorene za NS.
Jesu li vratili onaj dug poreskoj upravi , zna li iko?Bill su na top listi 40 i neki od 100 najvecih duznika u drzavi.