Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ste ispred arsenala, a arsenalu gledate u ledja vec 50 godina, a tako ce bit i ove sezone.. Stoka iskompleksirana :D :D COYG !!!!
ferguson i redknapp ce umrjet kao treneri
dzeko u ligi zadnje 7utakmica bez gola i asistencije,odnosno 350minuta u ligi prvaka 5utakmica,381minutu carling cup 3utakmice 120munita od 5.11 odigro 13utakmica i 870minuta bez gola i assistencije na izgled je to statistika golmana,al nemoj te se zavarat to je od kloca.
HHAHAH perad ce opet bit iza arsenala sada ide niz losih rezultata uzo sam ih na fantasyu :D
Ko to \'\'mi\'\'??? To ti balo obični govoriš u ime Arsenala? Joj što ne mogu ovih kvazi navijača stranih klubova, nisu makli iz Bosne, a kobajagi pričaju o \'\'svom\'\' klubu, kao \'\'mi smo ovo\'\', \'\'mi smo ono\'\'... Ha ha ha..koja patetika.
Kao i svake godine.
Definitivno jedan od najboljih trenera danas,od prosjecnog tima Totenhema napravio je stroj koji rusi sve pred sobom. www.smjesne-slike.blogspot.com
@ozil mi ove sezone puno povreda u timu, plus otisli su nam vazni igraci, ali opet smo stvorili tim koji pobjedjuje, tako da je ovo mjesto super, ali na kraju cemo zavrsiti medju prva cetiri.
zasluzeno ste ispred Arsenala
krava od nikole tesle? žarulja
\"kada je uzgred budi rečeno Blackburn osvojio naslov ispred Manchester Uniteda\" .... WTF OMG