|

Redknapp kupuje Adama, kao zamjenu za Modrića

Redknapp kupuje Adama, kao zamjenu za Modrića
0
T
Totalsport
21.2.2011. u 20:09
14
komentara
0

dijeljenja
Redknapp kupuje Adama, kao zamjenu za Modrića Foto: AFP
Mnogo se u posljednje vrijeme, u Premiership-pričama, govorilo o mogućem skorašnjem odlasku hrvatskog nogometnog reprezentativca Luke Modrića iz Tottenhama.
Baš svaki put je trener tog kluba Harry Redknapp negativno odgovorio na to, govoreći da se velika ekipa, kakva je Tottenham, nikako ne može odreći svog ponajboljeg nogometaša.

No, zov Manchester Uniteda i Barcelone je sve jači, kao i milioni koji će biti ponuđeni. U svrhu toga služi tekst objavljen na internet-portalu Caughtoffside koji se bavi mogućim odlaskom Modrića.

Naime, tamošnji izvor navodi da će Modrić krenuti put Old Trafforda kako bi zamijenio legendu Manchester Uniteda Paula Scholesa, a da Redknapp na drugoj strani već traži zamjenu. Ili je već pronašao.

U pitanju je Charlie Adam, škotski nogometaš u redovima Blackpoola. Taj je 25-godišnjak ove sezone u Premiershipu postigao šest pogodaka uz isti broj asistencija.

"Hoćemo li potpisati Adama? Ne znam, to uveliko ovisi i o Blackpoolu", rekao je Redknapp i dodao:

"Već smo ga željeli, ali bolje da je ostao u Blackpoolu, tamo je u ovom trenutku potrebniji. No, možda nama bude potrebniji nakon ljeta, iako sam siguran da će biti dosta klubova koji će ga željeti dovesti. Mi ga i dalje, naravno, želimo", rekao je Redknapp.
Prijavi grešku


Komentari (14)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...